Tuesday, October 24, 2006

Harm is aangekomen!

Eindelijk was het gisteren dan zover. Harm, onze nederlandse collega, kwam aan in HK. Het heeft even geduurd maar gisteren om half vier, landde het vliegtuig.

Met verbazingwekkende frisheid kwam Harm door de gate. Helemaal enthousiast kwam hij met een grote glimlach op me af. Hij heeft er zin in!

Hij was zo verbaasd over het "groen" en de heuvels en de palmbomen, onder de indruk van de enorme wolkenkrabbers en de hoeveelheid mensen die op straat lopen. En niet te vergeten, de temperatuur die nog steeds rond de 30 graden is...

We zijn eerst naar het hotel gegaan, ingechecked en toen naar ons huisje. Toen kwamen de stroopwafels, koffie, pepernoten, taai taai en kaas uit de tas. Heerlijk!
Daarna met de ferry naar HongKong Island, stukje gelopen tussen de wolkenkrabbers door, gegeten bij Elvis, nog wat gedronken op Knutsfort Terrace en toen vielen de oogjes toch wel dicht.
We zijn toch nog even terug naar ons huisje gegaan omdat Harm nog even wilde skypen met thuis en daarna is hij volgens mij als een blok in slaap gevallen. Zo'n tripje via Bangkok en Taipei naar Hong Kong gaat je niet in de koude kleren zitten.

Vanmorgen is hij met Chiel naar Shenzhen gegaan. Hij vond het allemaal prachtig. Ze hebben met de office gegeten en vanavond logeert hij bij Paul op de flat. Morgen gaat hij echt China in! Spannend!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails