Tuesday, October 31, 2006

Lichtbakken...

Tis alweer dinsdag...de tijd vliegt echt voorbij!

Chiel en Harm zijn dit weekend lekker druk geweest met de klanten die lichtbakken willen inkopen. Zaterdagavond kwamen ze aan, hapje eten, biertje drinken, en natuurlijk bijpraten. Op zondag zijn ze naar de beurs geweest met z'n vieren. Om 10 uur 's ochtends vertrokken en ze kwamen pas om half acht weer thuis!
Het behoeft geen uitleg dat Harm en Chiel geen lichtbak meer konden zien na zondag!! Na een uur hadden ze het al wel gezien maar ja, de klant is koning. Chiel was er zelfs van aan het dromen...

Afgelopen maandag was het een nationale feestdag hier in HK. Ik heb geen idee welke feestdag maar de banken en kantoren waren allemaal dicht. Op zich was het lekker rustig op straat.
Chiel en Harm hebben 's ochtends eerst gewerkt en daarna zijn ze naar de Peak geweest. Je kan hier niet op bezoek komen in HK en niet naar de Peak zijn geweest! Toen kwamen zij erachter dat het een feestdag was, want IEDEREEN liep op de Peak. Hardstikke druk en overal files.

Ik ben met Jos en zijn vrienden die onderweg waren naar Nieuw Zeeland, wezen dimsummen. Zij hadden een dochtertje van 1 jaar bij zich met witte krullen! Wat een scheetje... Toen ik Emma zag, lag ze heerlijk te slapen in haar buggy. Tis ook wat zo'n lange vliegtocht. 12 uur van Amsterdam naar HK en dan nog eens 12 uur naar Nieuw Zeeland!
Na het dimsummen moesten ze alweer naar het vliegveld maar over 3 weken komen ze weer terug en blijven ze een paar dagen. Gezellig!

Daarna zijn Jos en ik weer in de taxi gestapt richting de beurs. Ik heb Bram en Jesse nog opgehaald uit Wanchai en toen met z'n allen naar Jos die al op de beurs was.

Na de beurs ben ik weer naar huis gegaan. Chiel en Harm kwamen een half uurtje later thuis. Er moest nog wat gewerkt worden maar daarna een hapje eten en de laatste dingetjes nog opgehaald van de nightmarket voor de familie thuis. Na afloop nog een biertje met Jesse, en toen naar bed want vanmorgen vroeg moest het hele gezelschap naar Guangzhou met de trein.
Gaan ze weer gezellig over lichtbakken praten!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails