Wednesday, October 25, 2006

in m'n eentje...

Gisteren hebben we de tickets opgehaald om naar NL te gaan. Jippie!!! We hebben zo'n zin om weer eens even lekker rond te lopen tussen de kids. Lekker uitwaaien op de dijk, vrienden en familie weer te zien die we al veel te lang niet gezien hebben en rond scheuren in ons lupootje. Heerlijk!

Chiel is vandaag vertrokken voor 2 dagen naar Wuxi en Nanjing. Hij komt morgen alweer terug. Hij heeft een bespreking en sollicitatie gesprekken met kandidaten die willen werken voor IFS in Wuxi. Dus ik ben even in m'n eentje.

Vrijdag ga ik een dagje werken bij Jos. De beurs moet opgebouwd worden en hij had een "woman's touch" nodig. Nou het lijkt me hardstikke leuk om te doen! En als beloning een etentje, niet gek toch!

Maar eerst maar naar de bank. Geld overmaken voor thuis in NL, boodschapjes doen, weer langs de apotheek voor het gehoest en dan helemaal niets.

Tis hier trouwens nog bloedje heet. Niet zo benauwd maar erg warm. Ik kijk er naar uit om straks in Nl rond te lopen in een trui en een jas. Effe niet zweten...
Hoe is het weer eigenlijk in Nederland?

3 comments:

Anonymous said...

Het is hier zo'n 15-16 gr. beetje mistig, echt herfstweer, zal ik maar zeggen. Niet echt onaardig, hoor voor Nederlandse begrippen.

Simone

Anonymous said...

het is hier in hardenberg op dit moment woensdag 17.00 uur ongeveer 13 / 14 graden en de zon schijnt een klein beetje door de wolken heen

Anonymous said...

hey ans,

Ik hoorde al van jos dat je een dagje gaat helpen met het opbouwen, super zeg, nou dan weet ik zeker dat het goed gaat komen, jij met je "skills"....Ik zal de fotos van de stand nog wel zien, ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan maken.....

nou groetjes maar weer en tot gauw!!

liefs, Irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails