Sunday, October 15, 2006

Even bijkletsen...

Nou ik ben nog steeds ziek. Ik voel me slap en slaap zowat de hele dag. Je kent dat wel. Koud, warm, rillerig, zweterig, hoofdpijn. Ik word er niet goed van maar er is weinig anders aan te doen dan er aan toegeven.

Vrijdag leek het veel beter te gaan. Voelde me lekker en ben ook naar de kapper geweest. Daar knap je ook niet van op want ik heb 3 uur in de stoel gezeten. De grijze haren wilde ik laten verven, een kuurtje voor het droge haar en een knipbeurt. Rafael, de kapper, nam er helemaal de tijd voor.

's Avonds hebben we gegeten met Alex en later kwam Bram ook. Heel gezellig. Als afzakkertje nog heel even naar "All night long". Een tent die net is geopend met een goede life band. Dat werd weer ietsjes later dan gepland naar bed, maar super gezellig.

Zaterdagmiddag kreeg ik van Silla een sms-je. Of we ook naar Rockit kwamen. Een openlucht rockconcert in Victoria Parc. Ach waarom ook niet. Gezellig om iedereen weer te ontmoeten en dat rockconcert leek ons wel wat. Nou, dat was jammer van de tijd. Een handjevol mensen en hele slechte bands die werkelijk nergens op leken, en ik voelde me weer langzaam maar zeker gammel worden. We zijn rond 9 uur weer naar huis gegaan, ben ik mijn bed geploft en er niet meer uit gekomen.

Bah... ziek zijn is niets aan...en ik wil ook naar huis...ziek zijn bij de kids...das beter...veel beter...

2 comments:

Arlene said...

Toch iets te snel weer van alles willen doen he!
Ja en als je dan niet lekker bent wil je eigenlijk alleen maar thuis zijn!Hoop dat je je toch gauw weer wat beter gaat voelen.Beterschap!
Arlene

Anonymous said...

Ha die Ans, als zelf Raphael niet helpt dan weet ik het ook niet meer, kom maar gewoon gauw naar "huis" dan krijg je veel knuffels, liefs en warmte.

Hou je taai, en tot gauw.
liefs,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails