Saturday, October 28, 2006

Spierpijn en zere voeten!

Nou, ik barst van de spierpijn! En vooral in de schouders en de benen.

Gisteren heb ik de hele dag op de beurs de stand van Jos mee helpen opbouwen. Hardstikke leuk om te doen trouwens! We waren keurig op tijd op de beurs maar we moesten wachten omdat voor de opbouwers de beurs pas openging om 11 elf. Dus een kopje koffie dan eerst maar...

Daarna mochten we dan echt beginnen. Tegen de wand moesten van die enorme stickers opgeplakt worden, wat een heel goed idee was want die andere stands zagen er maar saai uit, en Jos en ik zouden dat gaan doen. Je kent dat wel, door de hurken, weer opstaan, weer door de hurken, reiken, weer terug en dat een keertje of tig! Als iemand nog behangers nodig heeft, dan kunnen ze altijd bellen met Jos of mij!

Allister en Joseph zouden de dozen vast gaan uitpakken met alle leuke spulletjes die op de stand moesten staan. De een was ietsjes sneller dan de ander. Ik geloof dat de stand na 10 dozen 1 op 10 was, hihi.

Dan komt het creatieve gedeelte. Alles zo ophangen en neer zetten dat de klant naar binnen wordt gelokt. Dat is wel heel leuk om te doen maar gelijk ook het moeilijkste van alles. Jemig. Fotolijstje hier, kandelaartje daar, toch niet..., canvas doekje ophangen, oeps geen haken, eerst haken maken... ik heb wel respect gekregen hoor voor mensen die dat doen.

Toen zei Jos dat we nog even langs het kantoor van Bram moesten om wat lampen op te halen die daar geleverd waren. Geen probleem, doen we "even".
Komen we daar aan staan daar 4 van die enorme kratten van 1 bij 1 meter en 3 kleintjes van 50 bij 75 centimeter! Oeps... Dat werd dus 2 keer lopen, over de fly-over, door hotels en metrostations en trappen op met die onbenullige kratten. Het is maar 10 minuten lopen maar met die massa mensen die voor je voeten lopen duurt het toch langer dan ingeschat.

Maar alles is gelukt en aan het eind van de dag zag de stand er puik uit!! Ik heb vreselijk gelachen met Jos en Allistar en 's avonds hebben we lekker met hun en Jesse en Chiel en Harm heerlijk gegeten bij onze huischinees. Super gezellig. En over half jaar mag ik weer van Jos mee helpen!

Na het eten nog even naar Wanchai want Harm moest natuurlijk ook daar even kijken. Daar hebben we Bram nog ontmoet met een klant. Volgens mij keek hij zijn ogen uit. Hij heeft meegezongen, meegedanst en nog ettelijke biertjes gedronken hoor Yvonne!

Vandaag zijn we een dagje wezen shoppen. Het boodschaplijstje wat Harm had gemaakt werd keurig nagelopen en op een dingetje of 3 na is de hele lijst afgevinkt! Nee, met Harm wil ik nog wel eens shoppen!

We hebben koffie gedronken en geluncht in een autenthiek chinese noedelshop, 4 markten afgewerkt, foto's gemaakt op de vogeltjes markt en bloemenmarkt en toen de armen weer vol waren en zo'n 50 cm langer dan normaal, toch maar terug naar het hotel gegaan! Ik heb geen voeten meer over...

En nu zijn Chiel en Harm naar de airport om de klanten op te halen. Als ze terug zijn gaan we lekker eten. En dat is nodig want shoppen maakt hongerig. Echt waar!

4 comments:

Anonymous said...

Ja zeg, straks komt hij nog terug met een bierbuik van al dat bier en goede eten. Maar ja, je weet wat ze zeggen: Goed gereedschap hangt altijd onder een afdak! Veel plezier nog en sterkte met je spierpijn.

Groetjes,

Yvonne

Anonymous said...

En voelde het goed om weer in het arbeidsproces te zitten? Vind het ook echt een baan voor jou, en met al die leuke spulletjes lijkt het me ook heel leuk om te doen, maak je foto's van de stand?

Liefs en groetjes,
Lody

Arlene said...

Tja valt niet mee he, om weer eens deel uit te maken van de werkende maatschappij!:)Mijn vakantie zit er ook weer op!
Maar leuk werk zoals jij nu doet daar wordt je niet echt moe van.O ja nu is jouw profiel etc, ineens wel weer zichtbaar als ik je webpage opstart!
Liefs, Arlene

Kim said...

Leuk om te lezen hoor. Als je het maar een fijne vakantie hebt gehad!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails