Sunday, May 13, 2007

...And they all said: We have conquered a mountain!


Jazeker wij allen hebben dit weekend een berg bedwongen! De mannen op de fiets en de dames lopend. Het was warm, zwaar maar oh zo bevredigend toen we eenmaal beneden op het strand in Mui Wo aan het uitpuffen waren.

Jos, Chiel en Bram hadden een prachtige route bedacht op het eiland. Dus 's ochtends vroeg op de ferry naar Mui Wo. Bram zou daar naar toe komen omdat Mui Wo eigenlijk naast Discovery Bay ligt aan de andere kant van de berg. Helaas hadden ze iets tegenslag. Chiel zijn schoenen waren nog steeds niet terug, Jos zijn ene rem deed het niet en moest dus gemaakt worden en Bram's ferry had er geen zin in. Hij kwam pas uren later aan in Mui Wo.



Maar goed, toen ze eindelijk konden beginnen, deden ze ook vreselijk hun best. Zo hebben ze ook stukken met hun fiets op de nek, trappen op moeten klimmen, af moeten stappen omdat het te steil was of omdat het te gevaarlijk was om naar beneden te racen. Al met al hebben ze alledrie de gele trui verdient!!



Kamilla, Anisah en ik zijn gaan lopen van Discovery Bar naar Mui Wo. Over die ene berg! Wauw, dat viel niet mee. Het was bloedje heet (ik heb er prachtige rode schouders aan over gehouden), erg steil en ver!!! En dan niet te vergeten dat die duizenden treden die de chinezen gemaakt hebben berg af, op de chinese schoenmaat gemaakt zijn! Dus erg smal en je moest er zijdelings vanaf lopen. (en daar heb ik weer spierpijn aan over gehouden)



Maar de beloning is zo groot als je aan de andere kant van de berg, lekker op een terrasje zit met een ijskoud glas cola en een ontbijtje! Wauw... Daarna hebben we ons verkleed en zijn we gaan liggen op het strand, lekker geplonsd in het lauwwarme water van de zuid chinese zee in afwachting van de mannen.




Uitgaan na het eten en het fietsen en wandelen zat er niet meer in. Jos spartelde eerst nog wat tegen. "Ja hoor, ik ben niet moe! Ik wil nog wel uit!" Yeah right!!

Dus gaan we nu maar naar de Cubaan. Lekker eten en alvast Anisah's verjaardag vieren die dinsdag jarig is.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails