Saturday, May 12, 2007

Jesse is in town! Oeps, hij is weer weg...


"Eindelijk even weg uit China", zei Jesse toen we hem weer zagen na weken. Dat was ook de aanleiding van het etentje. "Goh, hoe lang blijf je dan in HK, Jesse?" vroegen we allemaal. "Nou, toch zeker tot morgenochtend. Ik ga de ferry weer op rond 10 uur!" En zo geschiede... Maar 's avonds om 12 uur was Jesse weer terug uit China. Jos had voor hem zijn fiets in elkaar gezet omdat die fiets al maanden in een kartonnen doos op zijn flat stond. Met de sticker van Cathay Pacific er nog op. Hij moest en zou op zondag nog een stukje gaan fietsen.
We kwamen hem vanmiddag bij het zwembad tegen. Hij had inderdaad samen met Jos nog een stukje gefiets door Central. De bedoeling was om op de Peak terecht te komen. Niet gelukt dus. Maar ze hadden de grote wegen van HK getrotseerd, waren nog over de Ladies market in Mongkok gereden en ze hadden nog even gezwaaid naar de dames die op Lockhard Road staan te zwaaien naar de mannen die voorbij komen. Niet helemaal wat ze ervan gedacht hadden, maar toch leuk.
Jos is nog even gaan liggen bij het zwembad maar voor Jesse was dat niet weg gelegd. "Nee, ik pak de ferry weer naar China!" Tja, de beste jongen was al meer dan 8 uur in HK dus hoog tijd om weer te vertrekken. De vuile was is in een koffer gegooid om bij het hotel in China gewassen te worden. Tis wat...


No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails