Thursday, May 31, 2007

Rare week

Alles bij elkaar is vreemd. Je zit ver weg. Dus je kan niet gelijk weg. Er moeten dingen gepland worden. Chiel zou volgende week klanten krijgen die China in wilden gaan. Zij hebben hun eigen ticket natuurlijk ook al geboekt. Dus passen en meten, en afspraken verzetten. Gelukkig kon Berry invallen. Hij gaat nu op stap met de klant.

Dan moet je een ticket boeken. Kom je bij het reisbureau dan vraagt zo'n meisje natuurlijk wanneer je wilt vertrekken. Das makkelijk, vrijdagnacht. Wanneer wil je terug. Tja dan wordt het moeilijker...ik weet niet...1 week, 2 weken, 1 maand? Je wil er niet bij stil staan dat er iets op stapel staat, wat niet leuk is.
Alsof je uit zit te rekenen wanneer alles voorbij is... maar dat moeten we wel! Ik bedoel, Chiel kan niet zomaar een maand weg blijven. Bah...
We hebben nu een ticket voor 2 weken die verlengd kan worden met een week.

De massage van Kamilla heeft iets geholpen. Niet veel maar toch. Mijn knie gaat een eigen leven leiden. Daar wordt je zo moe van. Dan heb je geen pijn en dan komt het in alle hevigheid weer boven. Normaal gesproken ga je een paar dagen op bed of op de bank maar nu heb ik daar geen rust voor. Ben steeds maar aan het heen en weer lopen in de hoop dat het beter gaat. Elke dag even zwemmen om de spieren en de knie weer los te maken.

En dan kreeg ik vanmiddag nog bericht dat mijn zusje 4 dagen op de hartbewaking heeft gelegen het afgelopen weekend! Ik schrok me kapot. Ze is veel te jong voor die narigheid. Het gaat nu goed met haar maar in 1 klap breng je alles weer in perspectief.

1 comment:

Anonymous said...

Maar onkruid vergaat niet hoor, ben er nog steeds!!!

X
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails