Saturday, May 26, 2007

Op werkbezoek in Shanghai


Afgelopen donderdagavond ben ik samen met Chiel naar Shanghai gevlogen om naar Paul te gaan. Er is een nieuw kantoor, Paul heeft een flatje, en het werk rijst de pan uit. Hoog tijd om eens even langs te gaan.

Paul heeft het helemaal naar z'n zin in Shanghai. En terecht. Leuke stad met veel cultuur. De mensen zijn aardig en er heerst meer "rust" dan Shenzhen. Nou ja rust. De stad heeft meer dan 17 miljoen inwoners maar ze zijn anders. Rustiger, beschaafder.


We zijn 's avonds door Paul opgevangen in het Shanghai Hotel en daarna eerst wat gedronken in het Radisson. Een enorm hoteltoren in het centrum met bovenop een bal waarin een bar is. Heel spacy, uitzicht over Shanghai en een filipino livebandje.


De volgende dag naar kantoor. Mooi pandje en dicht bij het centrum. Ik heb nog even een kopje koffie gedronken met Jesse die ook in Shanghai was. Het schijnt dat we de beste jongen 's nachts uit bed hebben gebeld. We waren het ons niet bewust maar de vertraging die tussen Chiel's mobiel en Jesse's mobiel was, scheelde zo'n 3 uur! Hihi...


Chiel heeft samen met Paul het werk doorgenomen, geskypt met NL, getracht ordners aan te leggen en toen was het alweer 7 uur! Tijd voor eten dus!!
Lekker gegeten bij een supertrendy restaurantje. Thai Gallery. Een aanrader voor mensen die nog naar Shanghai gaan! Heerlijk eten en je kijkt je ogen uit. Prachtig gewoon.
Daarna voor de koffie naar de Bunt. Uitzicht is grandioos en de Latino tent met terras op het dak was heel gezellig.


En vanmorgen weer naar huis gevlogen. De tijd vliegt voorbij...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails