Monday, May 07, 2007

Gouwe Ouwe Foto's

Ik zal jullie niet vervelen met gepraat over het weer. Zeker nu het regent in Nederland. Dan is wel het laatste wat je wil horen: "Nou het is hier warm!" of "Ik heb de hele dag aan het zwembad gelegen" of "Ik ben lekker verkleurd joh!" Nee, dat gaan jullie van mij niet horen. Oh, een momentje hoor, effe de airco aanzetten...

Dus op zoek naar een ander onderwerp... CHIEL

De afgelopen week heb ik door de kastjes en de laadjes gesnuffeld in Druten en daar vond ik leuke oude foto's. Sommigen zijn zo leuk dat ik het niet kan laten om ze op het weblog te plaatsen. Ik weet zeker dat Chiel er ook blij mee is!!


Chiel op de kleuterschool in Den Haag.


Chiel op de MAVO en ja...op deze Chiel ben ik verliefd geworden!


Chiel in de dienstplicht. Misschien niet duidelijk voor iedereen maar hij is degene met het geweer in de hand aan de linker kant.


Chiel in Italie. En ik weet echt niet meer hoe hij aan dat blousje komt!


Chiel op de camping. Linn had "kappertje" gespeeld.

7 comments:

Anonymous said...

Hoi, in deze ruige MAVO tijd had Chiel een ontzettende leuke blonde vriend!Ik was erg verliefd op hem en hij op mij maar Gerda was te verlegen om verkering te krijgen,hoe heette hij ook alweer en weet Chiel hoe het met hem is??
Gerda v.d.Outenaar

miss honeybee said...

He die Gerda! Das lang geleden, zeg! Ik heb gelijk aan Chiel gevraagd wie die leuke vriend dan was en hij denkt dat je Gerrit van Zalk bedoelt. Hij woonde toendrtijd aan de Heemskerklaan. We zijn nog op zijn verloving geweest in Amsterdam zo'n 25 jaar geleden (Sandra) maar eerlijk gezegd daarna geen contact meer gehad met hem. Ik denk dat hij nog in Amsterdam, Lelystad of Almere woont. Groetjes!

Anonymous said...

Nou Chierl je staat er weer gekleurd op!Effe terug naar vroeguhr......
Arlene

Anonymous said...

Wat een schattig ventje vroeger, ja en die knul uit Den Haag met dat lange haar op de Mavo, die is uiteindelijk al weer 26 jaar m'n zwager( zie je wel een blijvertje)!!!

XX
Simone

Anisah said...

by the way, i have to say Chiel looks damn hot with the long hair! :)

Anonymous said...

Helemaal eens Anisah, wat een stuk hè. Maar ja, dat was vroeger......

Lody.

NB: Hij mag er nu ook zijn.

Anonymous said...

Vind die "maffia-op-vakantie-in-italie-look" wel bij Chiel passen eigenlijk. Neem aan dat het haar zwaar geblondeerd is en niet grijs....toch.......?

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails