Friday, June 22, 2007

Daaag....

Gisteren heb ik me naar de Gateway gesleept voor een bakkie koffie. Ik had het wel gezien om maar steeds op de bank te hangen met mijn beentje. Ik moest er echt even uit.

Toen ik goed en wel mezelf had geinstalleeerd op het terras ben ik eens gaan sms-en met Jos. Of hij wakker was. Jos zat al in Mongkok. Shoppen! We spraken af dat we allebei naar een tentje zouden lopen om daar te gaan lunchen. Terwijl we daar zaten kwam de regen loodrecht naar beneden maar gelukkig hield de regen er na 10 minuten mee op.

's Avonds zouden we gaan pizza eten met Bram, Kamilla en Anisah. Heerlijke pizza's die je aan de meter kan kopen, hihi.
Na de pizza zijn we naar een tentje gelopen voor een bakkie koffie. En toen kreeg Jos telefoon. Uit Nederland. Er zijn wat geschillen tussen Jos en zijn werkgever en die hadden een ticket geboekt voor Jos voor vandaag om 10 uur naar Amsterdam. Jos had eerst een biertje nodig.
Zegt die kelner, "We have Jan Smit beer!" HUH...?! Bier van onze eigen Jantje Smit? Nou dat wilden Bram en Jos wel eens proberen. Komt die gozer met het biertje blijkt het John Smith beer!
Maar goed, na het biertje in de taxi gestapt en naar huis gereden. Jos moest nog het een en ander regelen en de koffer inpakken. Ik hoop dat alles straks goed geregeld is tussen Jos en de werkgever en dat we hem gauw weer terug zien in Hong Kong.
Ik baal ervan dat iedereen maar weg gaat...vind ik niet leuk!

1 comment:

M said...

Hoi Ans,

Nu nog de grote vraag... Smaakte het biertje wel?

Binnenkort zijn Linn en ik er ook weer! We hebben er nu al zin in. Tot snel.

Gr, Martijn

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails