Monday, June 18, 2007

We zijn weer thuis in Hong Kong

Het heeft even geduurd maar eindelijk weer eens een berichtje van mij.

In Nederland was mijn internetverbinding niet helemaal stabiel. Had ik een heel verhaal geschreven, viel ineens de verbinding weg!GRRRRR...Maar goed hier in Hong Kong was het niet anders. Chiel moest het nodige veranderen in de wireless verbinding en voila...ik kon erop.

Gistermiddag zijn we vertrokken uit Amsterdam. In mijn tasje zaten alle medicijnen om maar goed de vlucht door te komen. Ik ben niet een "slikker" maar ik heb alle principes over boord gegooid. Zodra ik zat heb ik alles geslikt in de hoop dat ik gelijk in slaap zou vallen. Helaas...maar ik heb wel meer geslapen dan normaal!
Nou weet ik niet of het door de baby kwam die spontaan elke 15 minuten begon te gillen, of het door het Nederlands korfbalteam kwam die voor ons zaten en vrolijk zaten te kaarten en de gehele drank voorraad van het vliegtuig hebben weg geklokt, of dat het door mijn rug, been en knie kwam.

Ik heb wel even zitten huilen toen ik op stond om naar het toilet te gaan. Ik dacht dat ik dood ging! Gelukkig stonden er rijen te wachten voor het toilet omdat alle toiletten in het vliegtuig "OUT of ORDER" waren! Er waren 2 toiltetten voor het gehele vliegtuig beschikbaar!

Ik heb net toch maar even geslapen want ik denk dat het staartje slaaptabletten nog in mijn lijf zaten en straks gaan we eten met z'n allen. Vanmorgen hebben we al koffie gedronken met buurman 6G! Gezellig! Ik ga straks nog even vragen of ik zijn naam nog wel mag noemen omdat er veel aan de hand is op 6G en ik niet de persoon wil zijn die het nog erger maakt. Onbedoeld weliswaar maar toch.

En ik heb veel foto's van ons verblijf in NL. Die zet ik er straks ook nog even op.

1 comment:

Anonymous said...

Hai wereldreizigers,

Blij dat jullie weer veilig en wel zijn geland.

Wat was het gezellig vrijdag, he??

Dikke kus

Simone en Ron en de rest

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails