Wednesday, June 20, 2007

Jetlag

Wat is dat lekker zeg, languit in je eigen bed liggen! We hebben heerlijk geslapen alhoewel we allebei wakker waren om 5 uur vanochtend. Nou ja... Chiel moet zo naar bed want morgenochtend gaat de wekker weer af om 7 uur maar ik kan echt nog niet naar bed. Ik ben klaar wakker!

Het weer is weer ouderwets warm en benauwd. Toen we in HK van het vliegveld naar de taxi buiten liepen, dachten we "O ja, zo voelt het weer!" Alsof je tegen een warme klamme muur oploopt. Wauw. Dat vestje wat ik had meegenomen uit Nederland kon gelijk de kast in. Die komt er voorlopig niet meer uit.

Bij de Pinnacle waren ze ook weer blij ons te zien. "Welcome back, mr & mrs Hong! You had a nice holiday?" Ach weten zij veel dat het ging om een verdrietige gebeurtenis. Wel lief dat ze ons gemist hadden.
Bij het zwembad was het precies hetzelfde vanmorgen. Ik kwam aanhinken als Manke Nelis en onze baywatch-dame kwam gelijk naar me toe. "Ha, you're back! You're okay? I help you okay? Where do you want to sit, mam?" Lief toch.

Ik heb wat baantjes getrokken, oefeningen in het water gedaan, weer wat baantjes getrokken en van de zon genoten. Lekker. Het was trouwens best druk aan het zwembad. Maar dat kwam omdat vandaag een Public Holiday was. Heb geen idee welke vakantiedag trouwens maar de Dragonboat races waren ook vandaag. Het zal wel iets zijn van een God voor de zee, of water, of boten of zoiets.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails