Friday, November 30, 2007

Daar is die dan!


Ok, het is maar een "halve" Officer, maar het gaat om het idee!

Gisteravond hebben we weer eens met z'n allen gegeten. Jesse was weer terug van zijn rondje Europa, Bram & Kamilla waren niet moe en zoals altijd was ik gelijk van de partij! Chiel kwam iets later vanwege de treinreis uit Shenzhen.

Halverwege de avond kreeg Jesse een sms-je uit Manilla. Zijn gastvrouw wilde hem laten weten dat er de dag ervoor een coup had plaats gevonden in Manilla. Een wat?! Ja een coup! Ze vonden het enig als hij toch op het feestje kon verschijnen...maar hij moest wel in z'n hotel blijven en voor 11 uur 's avonds weer terug in het hotel zijn vanwege de avondklok.

Na wat heen en weer gebeld te hebben, stond Jesse voor een moeilijk besluit. Ga ik wel of ga ik niet. Ik moet je eerlijk zeggen, voor mij en Kamilla zou het niet eens een punt van overweging zijn. Ik zou lekker thuis op de bank blijven zitten, maar voor de mannen....die dachten er toch iets anders over!

De gastvrouw had hem beloofd een escort te sturen om hem op te halen uit het hotel. Nee dat is een lekker geruststellend bericht. Maar goed Jesse had nog niets besloten.

Wij waren al allerlei gelegenheden aan het verzinnen waar hij zijn nieuwe Navy uniform zou kunnen dragen. Vrijgezellenfeest...Chiel wilde zelfs als "wortel" door Wanchai lopen....Bram wilde Jesse al meenemen naar het Belgisch Consulaat waar vanavond een feestje wordt gegeven...en ik had het idee om op 5 december ipv Sinterklaas binnen te halen, Jesse in zijn kostuum binnen te halen!

's Avonds na het eten, kwam Jesse zijn uniform effe showen. Daarna zou hij op internet gaan kijken en hij zou nog even bellen met Manilla.

Vanmorgen kregen we bericht dat hij toch is vertrokken naar Manilla. The show must go on!
Het zal wel meevallen allemaal...

1 comment:

Arlene said...

Hij ziet er al is het nog maar het halve uniform al schitterend uit!~
Als hij zo geen harten gaat breken weet ik het niet meer,dan hebben al die dames toch wat in hun ogen!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails