Saturday, December 05, 2009

Cambodja, effe snel

Ik zit nu in het openlucht restaurant van de Lotus Lodge in Siem Reap. Tijd 06.30 uur. En dat is niet eens omdat we moeten opstaan maar omdat we uitgeslapen waren!

Zodra ik thuis ben zal ik alle foto's en fimlpjes natuurlijk oploaden en zal ik uitgebreid verslag doen van onze (werk)vakantie van 4 dagen. (Het lijkt echt veeeeeel langer!!) Maar op verzoek van Jan toch alvast een postje.

Donderdagmorgen om 06.30 afgesproken met Jos en Jesse in de lobby. Jos was net thuis! Hij was net een uurtje eerder terug gekomen uit China! Met baard van 1 dag en te kleine oogjes bij Jos, stapten we met z'n vieren in de taxi. Phnom Pehn here we come!

Donderdag zijn we naar het schooltje in Phnom Pehn geweest waar mensen in de tijd van Pol Pot gemarteld werden. We zijn naar de Killing Fields geweest. Ik zal er thuis echt uitgebreid over schrijven naar ik kan jullie wel zeggen dat we enorm onder de indruk waren. Ik heb echt wat tranen gelaten op de Killing Fields. Vreselijk. Je kan je niet voorstellen dat je over bergen met mensen loopt...

Gisteren (vrijdag) zijn we naar Siem Reap gevlogen. Ook weer vroeg. Om 8.20 vliegen dus Jos stond weer te vroeg naast zijn bed. Dit was maar 45 minuten vliegen dus even na 9 uur zaten we al aan de koffie in Siem Reap bij Lotus Lodge. We werden opgehaald in een te gekke oude Landrover en dit guesthouse ligt midden in de velden van Siem Reap. Kleine dorpjes rondom.
Dus toen we eenmaal gesetteld waren tijd om te bedenken wat we wilden gaan doen.

En we hebben veel gedaan!! Gefietst door het verkeer met de duizenden scootertjes, en we hebben gevlogen in de helicopter boven Angkor Wat!!! Is dat cool of wat!! Later naar Pubstreet waar we o.a. krokodil en slang hebben gegeten!

Nu zitten we dus in het restaurant te ontbijten en straks gaan we met z'n allen naar Kampong KHleang, een drijvend dorpje. Vanmiddag komt de fam van Olphen aan. en morgen....TADATA...de Angkor Wat Marathon Race!!

Chiel dacht gisteren nog dat hij te veel last had van zijn knie. Maar het gaat eigenlijk steeds beter. Jos en Jesse zijn gemotiveerd en popelen om te beginnen. Vanmiddag zullen we weten hoe Bram en Kamilla er over denken. In ieder geval WIJ hebben er zin in!

Maandag meer!!

6 comments:

ARLENE VOOGD said...

Wat een bijzondere dingen zie en doe je toch weer!Geniet er van,enne heeeeel veeeel succes met de race voor jullie allemaal!

Anonymous said...

en enorm veel succes vanuit Hardenberg
we wachten in spanning jullie berichten / prestaties af

irma said...

Wat super zeg! Ben benieuwd naar de fotootjes.
Morgen wel toptijden neerzetten he. Ans.. in jou heb ik het meeste vertrouwen!! De goede prestatie van de mannen moet ik nog maar eens zien..

Heel veel succes!

Groetjes aan de rest!

Liefs,
Irma

Mickey said...

wow, wat waanzinnig!!!!

Ben benieuwd hoe de race voor jullie allen verlopen is!
xMick

Anonymous said...

Heel veel succes!!! Geef ze van Jetje!!! :D

Lody said...

Wauw, sluit me bij Irma aan. Heb ook het meest vertrouwen in jou Ans. En wat een indrukken alweer. Ben benieuwd naar de uitslag en de foto's.

dikke kus,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails