Friday, December 18, 2009

Koud he? 3

Volgens mij is heel NL nu wit! Ik zag bij Simone op haar hyves een buienradar en die was helemaal vol met witte banen. Kijk, ik ben nog steeds in ontkenning want een witte kerst is sinds 1981 niet meer gebeurd, dus even navraag gedaan bij Simone. En wat blijkt? Is er 50 cm sneeuw gevallen in Groningen!!!

Heel NL is door een witte sneeuw deken ingestopt. Natuurlijk met alle ellende die daar bij hoort. Files van honderden kilometers door heel NL en vierkante wielen natuurlijk bij de NS (ga ik voor het gemak maar even van uit...)

Ik hoop alleen maar dat Schiphol een verwarmde landingsbaan heeft want ik wil wel naar huis! Ik zit niet te wachten op zo'n stemmetje dat door het vliegtuig knalt " Oh solly, solly but we have to land in Egypt because of snowfall in NL". No way. Ik wil echt naar huis. Compleet met sneeuw, kou en files.

Alles staat ingepakt en de laatste boodschappen in huis gehaald. Gisteravond hebben we Jos uitgezwaaid na nog gegeten te hebben met z'n drietjes. Hij had alleen 1 sweater bij zich voor als het koud zou worden in HK. De ziel. Hij komt nu verkleumd aan in NL om vervolgens het nog kouder te krijgen!

Vanavond gaan we nog een hapje eten met Bram en Kamilla (tenminste dat was het plan) en dan gaan we echt op weg naar het vliegveld. Oh ik kan echt niet wachten! Ik heb er zoooooo'n zin in!

Hieronder nog een foto van Jesse op verzoek van Jos. Zo'n plaatje krijgen we nooit meer... Jesse die Jos een voetmassage geeft!

6 comments:

simone said...

Het is nu een beetje tegenstrijdig, want het ene tv station zegt dat er nachten kunnen komen van -10 to -15 door het gehele land (dus niet alleen in het noorden/oosten) dus ook bij ons "aan zee" en volgens rtl-4 lijkt het maandag alweer over te zijn, so i hate to burst your bubble voor wat betreft een witte kerst, maar ik zeg nu maar : eerst zien en dan geloven. Zou zeggen eet smakelijk voor straks enne als je echt strand op schiphol, we only live 20 minutes away......
Fijne vlucht met een dikke upgrade enne see you velly soon!!! Dikke smakkerds uit het ijzig koude best wel weer witte ( was gister best aan het dooien overdag) Leiderdorp!!!

ARLENE VOOGD said...

Een goede vlucht met hopelijk kans op wat slaap en misschien (we doen ons best)tot ziens in Holland.!!

Fiona Teeuw said...

Ans en Chiel, prettige feestdagen toegewenst. Veel plezier met de familie en geniet van de witte wereld in Nederland. (Hier in Bonn is alles nog groen.)

Anonymous said...

we wensen julli een goede vlucht en prettige feestdagen in het witte Nederland

Jan en Jantina Hardenberg

Yvon said...

Alvast een hele goede vlucht gewenst!! Vannacht wordt het écht koud, met strenge vorst, dus niet schrikken als je naar buiten stapt vanaf Schiphol morgenvroeg;-))
Ik ga straks de kalkoen ophalen, die komt snel jullie kant op!

Tot heel snel!!

Liefs, Yvon

Familie van Mierlo said...

Goede vlucht en geniet van de kou!!

XXX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails