Friday, December 25, 2009

White Christmas!


Tís niet te geloven maar vanmorgen op deze 1e kerstdag sneeuwde het! Dikke vlokken dwarrelden boven Druten. Super! Ach daarna ging het over in regen, zie je de sneeuw weg smelten en is het witte sneeuwdek zo goed als verdwenen, maar toch. We hebben verse sneeuw gehad!

Gisteren is Anisah aangekomen in NL. Ben heeft haar opgehaald van Schiphol. Om 6 uur 's ochtends reed hij weg. Bijna nog in shock dat het echt ging gebeuren! Anisah had op zich wel een goede reis gehad maar ook geen minuut geslapen. Ze zat te wachten totdat het licht zou worden, hihi. Zodat ze kon zien hoe de zon op zou komen. Helaas... de zon kwam maar niet en het bleef donker. Zelfs om 8 uur was het nog donker, zei ze. En ze vond het KOUD!! Gewapens met 2 jassen lukte het haar niet om warm te worden. Welcome to Holland!

Ze heeft even wat gehangen op de bank en toen ging ze met Ben en Linn naar Nijmegen. De laatste kerstboodschappen halen. Ze begreep er niets van dat mensen met hun jas open liepen. It's freezing!! 's Avonds hebben we lekker gegeten en gekeken naar "All you need is love" en toen ging het lichtje uit. Om 10 uur lag ze in bed.


En vanmorgen toen het sneeuwde is ze gelijk met Ben de dijk opgegaan om in de sneeuw te lopen. Mooi maar koud was het oordeel, hihi.

En ik ben bezig met de kalkoen. Deze flinke jongen van 7 kilo ligt nu lekker warm in de oven. Chiel is al een uur bezig om de openhaard aan te steken ('t hout is ietsjes vochtig) en straks komen Remy en Rachida, Yvon en Mari en Lody. Gezellig!

Namens de hele familie een geweldig Kerstfeest gewenst!

3 comments:

simone said...

Ook voor jullie van ons een heel gezellig kerstfeest!!!!!!

Simone, Ron, Deborah, Laurens en Roos

Anonymous said...

Hi you all..

Merry, merry Christmas! Anisah, I hope you have a great time in our cold, cold country.. Have fun with Ben!

Big kiss to you all..

Irma

Anonymous said...

Gezellig!
Groetjes Tiny

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails