Wednesday, December 23, 2009

De dagen voor Kerst!

Wat een weertje! Lekker koud, af en toe een beetje sneeuw, gelukkig niet glad. Wat wil een mens nog meer? Ach we hebben wel de auto's moeten uitgraven. Ben en Chiel moesten beide auto's van de parkeerplaats duwen, maar de sneeuw blijft een prachtig gezicht.

Maandagavond hebben we Linn en Martijn opgehaald van Eindhoven Airport. Geen vertraging, gewoon op tijd geland. Gelukkig. Onderweg hadden we nog wel last van sneeuwbuien maar dat was eigenlijk meer op de weg naar Eindhoven dan op de weg naar Druten. Het was wel erg druk op op de airport. Mensen die gestrand waren op weg naar Londen. Die vluchten waren allemaal gecancelled. En op dat moment gelukkig geen "verdachte pakketjes". De volgende dag is de airport in Eindhoven gesloten geweest omdat de mijnenopruimingsdienst er aan te pas moest komen...

Gistermorgen zijn we met Linn op stap gegaan in Nijmegen. Ze moest nog wat kadootjes halen en Chiel had wel zin om eens te gaan shoppen. Na een tijdje had hij spijt denk ik...Hij heeft heel wat koffietentjes van binnen gezien terwijl Linn en ik in de Xenos verdwaald raakten, hihi. Maar het was heel gezellig!

En gisteravond zijn we naar Elburg geweest. Het jaarlijkse etentje met het werk. Iedereen was er. Henny uit Bangkok en Christiaan uit Duitsland waren er zelfs! Het eten was heerlijk maar van de wijnproeverij heb ik weinig mee gekregen. 1 Glaasje prosecco en toen gewoon over op water. Met en zonder bubbels. Om 2 uur vannacht kwamen we weer thuis. Gelukkig niet glad alhoewel in Elburg de straten glommen van het opgevroren ijs.

Vanmorgen nog de naar de AH geweest. Superdruk en het leek wel of het gratis werd weg gegeven. Linn en Martijn zijn de hort op. En Ben is bezig met zijn laatste werkdag dit jaar. Hij is een beetje zenuwachtig...Niet helemaal zichzelf...Loopt een beetje met z'n ziel onder de arm...Morgenochtend om 8 uur landt het vliegtuig uit Singapore!!! Anisah is on her way!!!

2 comments:

Mickey said...

klinkt heerlijk en supergezellig.
Geniet er lekker van!!
Wij houden de boel hier wel in de gaten. Jaap en de jongens zijn Jesse al 2x tegen gekomen. Juist, bij BLT en Spasso...:-)

merry X mas!

Lody said...

Veel sterkte met de zenuwen Ben. Hoop dat alles goed gaat en Anisah op tijd landt.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails