Friday, December 11, 2009

...en weer een week voorbij!

Vrijdag:

Ik ben net wakker. Sinds we terug zijn uit Cambodja ben ik verkouden. Ik hoest en proest wat af. Vannacht wel de uren geslapen maar ook vaak wakker geweest door het hoesten. Ik heb koffie gezet, een croissantje in de oven gedaan, onder de douche geweest en nu zit ik achter de computer.

De ramen staan open om eventuele bacillen een uitweg naar buiten te geven. En het weer is zalig. Een zwak zonnetje en 20 graden, licht briesje. Lekker hoor.

Gistermiddag heb ik Mickey en Ryanne nog gezien. Even bijkletsen en Ryanne's mooie zwangere buikje bewonderd. Toen ik terug liep naar huis was ik nog wel zwabberig op de benen en ben gelijk weer op bed gaan liggen. Bah. Maar het gaat nu stukken beter, gelukkig.

Therasita was hier ook gistermiddag. Ze was weer lekker de boel aan het soppen en ze was uit volle borst psalmen aan het zingen toen ik binnen kwam, hihi. Ik had haar vorige week een zak pepernoten gegeven i.v.m. Sinterklaas en ze vertelde dat al haar vriendinnen afgelopen zondag ergens op Time Square hadden genoten van de pepernoten. Is dat grappig of wat! Filipijnse ama's op Hong Kong Time Square aan de Nederlandse pepernoten!

Gelukkig komt Chiel vanavond weer thuis. Hij is superdruk de laatste weken voordat we naar NL gaan. Dit weekend komt nog een klant en Berry komt nog met bezoek. En 19 december vliegen we al naar NL!! Jippie!!

1 comment:

ARLENE VOOGD said...

Doe maar kalm aan en ziek lekker uit dan heb je straks meer aan je bezoek aan Nederland!Ze zeggen dat het hier nu echt winter gaat worden,met vorst en sneeuw,nou eerst zien dan geloven!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails