Sunday, December 27, 2009

Tís weer voorbij


Ik zit nu in de keuken. Tís zondagmorgen, Chiel zit voor de tv naar National Geographic te kijken, Ben en Anisah plannen aan het maken voor vandaag, Linn en Martijn komen vanmiddag weer en ik ben opnieuw de status aan het opnemen in de koelkast. Is alles aanwezig voor de chickencurry? Na 2 dagen westers eten is het hoog tijd voor iets met rijst. En de AH is gewoon open tussen 4 en 8! Geweldig!

De kerst was heerlijk. Het sneeuwde dikke vlokken en dat maakte het helemaal compleet! Het hele kerstdiner was goed gelukt en de dikke kalkoen van 7 kilo was sappig en smaakte perfect! Omdat we met z'n elven waren was het niet te doen om aan tafel te zitten. Ik heb gewoonweg geen stoelen en plek genoeg, dus we hebben een buffetje gemaakt.

En achteraf was dat een prima idee. Voor het eerst sinds jaaaaren waren we op een normaal tijdstip klaar met eten en waren de cadeau's uitgepakt.

Het hoogtepunt was toch wel dat Rachida voor het eerst de kerst mee vierde en dat Remy samen met Rachida de cadeautjes hadden gekocht. Het waren echte cadeau's en geen cadeau's van de plaatselijke Shellshop! Wat een verrassing!

En Anisah was helemaal blij met de dikke wollen sjaal, de pyama en de sloffen. Ze slaat zich er goed door heen. Haar slaapkamer is opgestookt tot tropische temperaturen en als ze het koud heeft ligt ze even op bed om bij te komen. Ben daarentegen legt het zowat af van de hitte maar je moet er iets voor over hebben, toch?

Gisteren kregen we Tiny en Jacqueline op bezoek. De zussen van Chiel. Ze kwamen per trein (die weer volgens zondagsschema reden!) en Chiel heeft ze opgehaald uit Tiel. We hebben heerlijk gegeten, geklets en foto's bekeken en toen was het voor hun tijd om terug te gaan naar Utrecht en Hoofddorp.

En vandaag is verder een rustig dagje. Ook lekker. Misschien een ritje naar een windmolen of zo...

3 comments:

Mickey said...

wat een heerlijke gezellige foto's en die kalkoen ziet er super uit!
Geniet lekker verder lieverd!!

Zoenen van hier voor jullie allemaal!

Arlene said...

Leuk hoor,zo met zijn allen.Arme Anisha,ze krijgt wel gelijk haar vuurdoop qua kou!

Fiona Teeuw said...

Leuke familiefoto! Het is weer gelukt om ze allemaal gelijktijdig op de bank te krijgen.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails