Monday, February 21, 2011

Back home


We zijn weer man- en vaderloos. Zondagmorgen vertrok Chiel weer richting Schiphol en om 1 uur 's middags kwamen de wielen los van de Cathay Pacific vlucht naar Hong Kong. Die dagen zijn echt voorbij gevlogen!

Chiel vertrok met gemengde gevoelens. De dagen hier in NL waren een extraatje. Dus erg leuk. Maar veel te kort. Voor het werk was het echt tijd om weer achter het bureau plaats te nemen want de weken voor zijn tijd in NL heeft hij met klanten rond gehobbeld door China en bestonden zijn dagen in HK enkel en alleen uit vergaderingen. Gevolg na 4 weken....stapels papierwerk!

Rond middernacht onze tijd is hij geland, 7 uur 's ochtends HK-tijd. Hij is naar huis gegaan, koffer uitgepakt, douche genomen en gelijk door naar kantoor. Ik voel precies hoe hij zich nu moet voelen...GAAR!

Ik heb vandaag maar eens de was gedaan, boodschappen gehaald en de kamer gesopt. Straks ga ik een cake bakken want morgen krijg ik visite! Arlene en Marry komen op de koffie! Gezellig! Ik heb er zin in!

Have a nice day!

2 comments:

Rina said...

Hoi Ans. Is nooit leuk, als ze weer v ertrekken. Maar het hoort er een beetje bij, helaas.
Geniet nog lekker van de dagen in Nederland, want voor het weer hoef je nog niet terug te komen. Regenachtig en koud en zonder nederlandse verwarming dus onaangenaam.
Groetjes van de hele familie

Ans said...

He bah...regen...Maar ik heb wel speculaas gekocht voor jullie! Heb je nog hagelslag nodig Rina?

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails