Friday, February 04, 2011

Daar is die weer!

Ik ben nu zo'n 10 dagen in NL. Heerlijk. Overdag doe ik van alles en nog wat, in en rond het huis, en 's avonds als Ben en Linn terug zijn van het werk, lekker samen koken, eten en daarna hangen op de bank. We drinken een mok met thee, koekje erbij, tv gaat aan en ja hoor...Daar is die weer! Onze eigen John Williams! Lekker hoor!Begrijp me niet verkeerd. Ik bedoel, onze John, doet beslist geen pijn aan de ogen! Naar mijn bescheiden mening, na Chris...(zucht) natuurlijk, de mooiste man op de Nederlandse tv!

Je zou haast geneigd zijn om ruzie te zoeken met de buren, want dan komt John binnen en krijg je nog een knuffel ook! Of dat je spontaan je eigen man een abonnement van de plaatselijke voetbalvereniging aansmeert, zodat John bij jou op de koffie komt en een arm om de schouder legt! Of dat je ineens als een gek geld gaat uitgeven zodat John een hand op je knie legt en zegt "Meissie toch, huil maar even lekker uit hoor!" En je zou geneigd kunnen zijn om je dieet aan de kant te gooien omdat je ineens enorme trek krijgt in dat heerlijke chocolade toetje...

Maar is John de enige echte man die ze in Hilversum in het bestand hebben staan? Krijgen we niet een ietsiepietsie te veel van deze charmante verschijning te zien op tv?


Have a nice day!
Enhanced by Zemanta

3 comments:

simone said...

Tja..... waar dénk je aan??? HMMMM iet lekkers!!!! Dit lekkers was een paar weekjes geleden bij ons in de winkel!!!! HELAAS hoefde ik toen niet te werken. Volgens mijn collega is ie net zo leuk, verlegen en charmant in t echie als op tv. En idd een overkill John zou dóód zonde zijn.

ARLENE VOOGD said...

Toch zie ik hem liever dan een Paul de Leeuw of veel van die andere hyperactieve,zichzelf o zo leuk vindende figuren die de beeldbuis vervuilen!!

Anonymous said...

Kan niet genoeg zijn:P
groetjes Joni

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails