Wednesday, February 23, 2011

De schoon- en zus

Het was een gezellige dag vandaag.

Ik kreeg bezoek van Arlene en Marry die hier lekker koffie hebben gedronken, broodje hebben gegeten en zowaar hebben geshopt in Druten. Lopend! Op 1 incidentje na dan...

Arlene struikelde en lag ineens op de stoep. Marry en ik keken elkaar een beetje verbaasd aan, alsof het niet echt was, ze viel in slow motion en maakte een draai waar een dubbele rietberger niet tegen op kon. Later op de bank had ze wel last van haar enkel maar volgens haar geen rede tot paniek.


Ook verbaasde Marry mij. Terwijl we aan de koffie zaten, kwam ze ineens de huiskamer binnen lopen met een enorme camera. Marry? Jij? Ze heeft tegenwoordig plezier in het maken van digitale foto's. Het gaat nog een beetje moeilijk maar het begin is er.

Rond een uurtje of 3 gingen de dames weer huiswaarts. Ze wilden proberen om voor de files uit te rijden. Hier in het zuiden is het namelijk nog geen lente-vakantie. Die begint volgende week pas vanwege Carnaval.

Ze stapten in de auto, reden voor het huis langs, ik zwaaide ze uit en liep toen naar de keuken. Ai. De camera van Marry lag nog op tafel. Nadat ik Arlene had gebeld, kwamen ze even later weer vrolijk lachend de straat in rijden. T'is wat. Maar gelukkig zijn ze weer thuis met al hun bagage.


Have a nice day!

2 comments:

Rina said...

Lieve Ans. Je hebt al een speciaal plekje bij onze kinderen. Maar als je hagelslag meeneemt kun je helemaal niet meer stuk.
Gelukkig wordt het weer hier iedere dag beter. Dus nog even en we kunnen buiten in de tuin koffie drinken, .... met speculaas. Heerlijk.

Arlene said...

Gelukkig alles goed afgelopen,geen gevolgen van die prachtige pirouet:)Wat ik wel heb gedaan is de gemeente Druten even gebeld dat er iets aan dat gat moet worden gedaan,wist alleen niet precies de naam van de straat,maar door te zeggen links af na de kerk en schuin tegenover carnavalswinkel kwamen ze er uit,kreeg oprechte excuses aamgeboden!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails