Tuesday, February 15, 2011

Drukke Chiel

Buiten het feit dat ik me gammel voelde, was het wel super gezellig dat Chiel dit weekend in NL was. Heerlijk. We hebben wat aan geklungeld, gehangen op de bank en later heeft hij me zelfs verwend met kopjes thee omdat ik me niet lekker voelde.

Gistermorgen was Chiel al om 6 uur in de auto. Hij moest Sam ophalen van Schiphol, dan door voor een vergadering en rond half 6 's avonds kwamen de heren Druten in rijden. Sam bleef eten bij ons. En hij is vegetarisch. Eigenlijk is dat niet moeilijk bereiden maar omdat je ineens geen vlees en dergelijke mag gebruiken staat je verstand ineens op nul. Ik heb mijn lasagna zonder vlees gemaakt en dat vervangen voor een vleesvervanger en gegrilde pompoen. Het was echt heel erg lekker en Sam was helemaal blij. Het gebeurt wel vaak dat als hij ergens gaat eten het meestal tofu of champignons worden dus hij was blij verrast!

De vlaai die ik had gekocht als dessert staat nog steeds onaangebroken in de koelkast want we zaten allemaal helemaal vol en Sam's oogjes vielen op 7 uur al dicht. Ook geen wonder natuurlijk als je een nacht hebt overgeslagen en daarna gelijk in saaie vergaderingen terecht komt. Chiel heeft hem weg gebracht naar een hotelletje in Beneden Leeuwen en toen bleek wel dat Sam kapot was. Hij kon niet meer.

Vanmorgen om 5 uur vertrok Chiel opnieuw. Deze keer om Sam op te halen en dan door te rijden naar een plaatsje in de buurt van Parijs. Opnieuw vergaderingen. Chiel komt overmorgen thuis en Sam vliegt dan gelijk door van Parijs naar Hong Kong. Chiel vertrekt zondag weer naar Hong Kong dus hij blijft  lekker nog een paar dagen bij ons in Druten.

Ik heb vanmorgen ook samen met Ben een nieuw koffiezetapparaat gekocht. De oude was op. Hij deed helemaal niets meer. Daar kwam ik na een uur op het knopje gedrukt te hebben pas achter. Maar dat mag dan ook wel na 13 jaar trouwe dienst. Straks de was uit de wasmachine halen, de vaarwasser leeg halen, nog wat boodschapjes doen en later vandaag de restjes in de oven zetten. Lekker.

Zoals je kan lezen gebeurt er niet veel wereldschokkends maar ik ben helemaal happy! En de zon schijnt! En het regent niet!

Have a nice day!

3 comments:

Anonymous said...

Het regent hier, het waait hard en het is KOUD!!!!!!

Tegen de wind in hardlopen ging net met 8km per uur op de Avenue, van de wind af wel met 13km trouwens!! Het ruimt wel lekker op trouwens, geen Mainlander meer gezien die liggen allemaal in Vitoria Harbour denk ik.

Groetjes 7H

Ans said...

Hahaha, geweldig! Tot gauw, buurman!

Mickey said...

he wat lekker dat chiel nog even wat langer blijft!Geniet ervan met zn allen.

Jos, happie doen donderdag?

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails