Friday, February 11, 2011

Echt kompleet!

Het is nu 10 uur in de morgen en 2 van de 5 zijn nog in diepe rust. Linn en Chiel zijn al op stap. Linn is naar Nijmegen voor school en Chiel is al op weg naar Arnhem voor een vergadering. Ja het leven gaat gewoon door...

Ben en Remy liggen nog op 1 oor. Remy is gisteravond na zijn werk naar huis gekomen en hij bleef een nachtje slapen. Het gebeurt niet meer zo vaak dat de hele familie tegelijkertijd op 1 plek te vinden is!


Natuurlijk hebben we gisteren frietjes gegeten, what else, op verzoek van Chiel. En daarna viel hij te pas en te onpas in slaap. Zo zat je te praten met hem en zo had hij een wegtrekker. Het is ook niet laat geworden...Om half 10 lag hij al in bed.


Remy en Ben hebben de 'global warming' onderzocht d.m.v. een documentaire. Gemoedelijk zaten ze met z'n tweetjes op de bank bij de openhaard met een laptop voor zich. Af en toe lijken ze net op die 2 oude mannetjes van de Muppet show!

Vanmiddag zijn Chiel en Linn weer thuis en kunnen we nog even als komplete familie de dag doorbrengen. Gezellig! Who cares dat het regent!


Have a nice day!

2 comments:

Anonymous said...

oooooh! heerlijk... Frietjes!!!
Half tien, best knap voor iemand die weinig heeft geslapen tijdens de vlucht. Ik lag er om negen uur in, luikjes gingen om 5.15 uur weer open. Tja, effe weer wennen...

Erg jammer dat we elkaar in HK zijn misgelopen. Echt jammer... Maar goed, deze zomer is er weer een kans ;-)

Yvon said...

Heeft de oer Hollandse friet gesmaakt?? Heerlijk genieten hoor, met een compleet gezin!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails