Tuesday, July 30, 2013

Dimsum in Nijmegen

Zondag waren we allemaal vroeg wakker. Het warme weer en de zon die al vroeg de slaapkamer in scheen hadden daar zeker schuld aan. We namen een ontbijtje, ruimden en beetje op, gingen douchen en daarna werd de auto weer ingepakt met de spulletjes van Leena. Ik was alweer vergeten, of misschien heb ik het wel geblokt, hoeveel spul je voor zo'n kleintje steeds mee moet slepen...


Alles was klaar. Nog een kopje koffie en toen gingen we op pad naar Nijmegen. Bij Orient Plaza kan je namelijk heerlijk dimsummen! We zagen al Chineesjes naar hetzelfde restaurant lopen dus slecht kan het dan niet wezen, toch?


We hebben heerlijk gegeten van alle hapjes en zoals het een goed oma behoort heb ik flink wat heen en weer gelopen met Leena op de arm. Ze was natuurlijk in de auto in slaap gevallen en wakker geworden toen we aan tafel zaten. Ze was nog een beetje moe. Maar ze is in slaap gevallen op mijn arm en zo kon Remy ook eens blijven zitten en gewoon eten.Na de dimsum zijn we naar Utrecht gegaan. Remy en Leena weer afgeleverd bij Rachida die al ongeduldig stond te wachten op Leena. Ze had haar 3 dagen niet gezien dus dat was natuurlijk niet zo raar.

Nadat we een kopje koffie hadden gedronken bij ze, zijn Linn, Chiel en ik weer in de auto gestapt naar het UMC. Even bij Andy op bezoek. Ik heb nog wel even gebeld met Martine voordat we de lange gang door moesten lopen of Andy inderdaad nog steeds in het ziekenhuis was en niet met een middagje verlof naar huis was. Chiel liep met het looprek en dan is zo'n gang voor niets lopen, best een opgaaf. Maar Andy lag gewoon op bed en kreeg weer wat extra bloed. Het was gezellig om hem weer te zien!

Afgelopen maandag is Chiel met Harm op bezoek bij klanten gegaan. En daardoor had ik even de handen vrij om de tuin nog een keertje aan te pakken. Er moest weer gesnoeid en geveegd worden, maar het ziet er weer strak uit dat postzegeltje van ons.

Vandaag was er even niets. Ook lekker. Het enige minder leuke was vandaag dat Chiel enorm veel last had van zenuwpijnen. De steken in zijn linker voet blijven continue aanhouden. Je kan zien dat hij veel last heeft maar wie weet kan hij morgen weer iets meer voelen. Dat is tot nu toe steeds zo gegaan.

Yvon en Mari en Lody komen straks eten. Leuk.

2 comments:

Simone said...

Zijn we elkaar net mis gelopen bij Andy, wij hadden zondag ochtend het lumineuze idee om even langs te gaan.... Gezellig een bakkie gedaan bij de cafetaria....dat was net voor hij zijn "super"cocktail kreeg.... Dikke kus

Anonymous said...

Het was weer ontzettend gezellig en Ans jij bent een kei in barbecueƫn, wat kun je eigenlijk niet? Heb heerlijk gegeten en we hebben lekker weer bij kunnen kletsen, ook met Mari en Yvonne. Super leuk!!

liefs en groetjes, Lody
(Tot maandag!)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails