Friday, July 19, 2013

Fietsen

Ondanks alle drukte, fietst Chiel trouw elke dag. Hij vind het heerlijk om zich fysiek moe te maken en zijn spieren en zenuwen uit te dagen om steeds ietsjes verder te gaan. En eerlijk moet hij dat ook echt doen. Hij mist 4 fysio-sessies per week nu we in NL zijn!

Maar er gebeurt iets in zijn lijf. De afgelopen 2 nachten heeft hij slecht geslapen vanwege zenuwpijnen in zijn heupen en benen. En het doet dan ook flink pijn. Hij had het gevoel dat er 220 volt op zijn benen stond. Maar vandaag had hij het gevoel dat zijn linker been weer sterker was geworden en dat hij iets meer balans heeft.


Vandaag pakten we het wat anders aan. De fiets werd voor de tv gezet en samen met de wielrenners van de tour de France, reed Chiel zijn kilometers. De trip werd in 2 delen gereden. 21 Kilometer, even rusten, en dan weer 21 kilometer. Hij ging als een speer!


En om het helemaal 'net echt' te maken heb ik als een dolle voor hem lopen springen, met handdoeken lopen zwaaien en te gillen net als die idioten die op de Alpe d'Huez stonden! Ja mensen, je moet er wat voor over hebben maar dit is echte liefde!

3 comments:

Simone said...

Aan jullie echte liefde hebben wij nooit getwijfeld, maar op deze manier maak je het ook voor ons heeel inzichtelijk en dolkomisch, hahaha dikke kus

Arlene said...

Lachen......je kan zo naar Alpe dHuez,maar zonder dollen fijn dat het zo goed gaat!

Anonymous said...

idd aan de echte liefde tussen jullie hoeft geen mens te twijfelen, nooit gedaan ook!!!

Heerlijk om te zien en mee te maken. Ans en Chiel keep on going! Voor minder dan wat jullie hebben ga ik niet!!

x Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails