Tuesday, July 23, 2013

Zomer in NL

T'is ongekend dat mooie weer waar we hier op getrakteerd worden. Blauwe luchten, prachtig stralende zon en super temperaturen. Eerlijk gezegd hadden we hier geen rekening mee gehouden. Het had van mij ook wel een tikkeltje minder warm mogen zijn. Chiel en ik verheugden ons erop dat het minder klam en heet in NL zou zijn. In HK broeiden we weg en elke dag die dichter bij ons vertrek in de buurt kwam, verheugden we ons op een graadje of 20 en dat het 's avonds zou afkoelen. Maar niet dus.


Maar als het dan toch lekker warm blijft dan maar genieten! Simone en Ron hebben net hun achtertuin aangepakt. Zo krijgt ze een tuinkamer, een nieuw grasveldje en best of all, een plonsbadje! En dat moest gevierd worden. Het is nog niet helemaal klaar maar in grote lijnen staat het.


Op zondag reden we met Linn, Ben en Lody naar Leiderdorp en na het werk verschenen Remy, Rachida en Leena, en natuurlijk Deb, Laurens en Richelle.


We hebben de hele middag een beetje gehangen in het badje, een lambruscootje gedronken en aan het eind van de middag werd de bbq aangestoken.


Voor wie de familie Demmenie kent zal het geen verrassing zijn. Natuurlijk was er veel te veel om op de bbq te gooien en we hadden gerust vandaag nog een keer kunnen blijven eten. Maar of het ook gezellig was! Super!1 comment:

Anonymous said...

Zag dat wel, SUPER SUPER, wat een prachtige dag was het.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails