Saturday, July 27, 2013

Logeren

Afgelopen donderdag reed Linn naar Overvecht. Ze ging oppassen bij Leena. Alles ging goed en Leena heeft zich voorbeeldig gedragen. Slapen wanneer het moest en gezellig zijn tussen de slaapjes door. Remy belde de avond ervoor. Hij wilde met Leena komen logeren voor een paar dagen. Rachida moest werken en hij heeft de vrijdag vrij vanwege papa verlof. Zo kon hij mooi mee rijden met Linn en hij vroeg of wij hem dan wilden terug brengen a.s. zondag.


Kleine Leena is een genot om naar te kijken, mee te spelen en lekker op schoot te houden. Ze is zo schattig en ze lacht zo lief!


 's Avonds hebben we nog een stukje gewandeld over de dijk. Het was te warm om al te gaan slapen. De schapen die ze voor het eerst van haar leven zag, waren een hit! De schapen waren niet bang voor Leena en Leena was zeker niet bang voor de schapen.


Vanmorgen heb ik Chiel nog een keer naar Barneveld gebracht. Gezellig werken met de mannen. En hij werd keurig om 4 uur weer thuis gebracht door Christiaan. En wat is dan leuker om met een grote lach verwelkomt te worden door je kleindochter!

Morgen ga ik met Linn een dagje shoppen. Het is er nog niet eerder van gekomen dus hoog tijd om samen Nijmegen onveilig te maken. En volgens oud chinees gebruik gaan we zondagmiddag met z'n allen dimsummen! Leuk! Ach, en deze foto vond ik zo schattig. Pa en kind totaal afgemat door het warme weer...1 comment:

Arlene said...

Wat gezellig je kleindochter zomaar een paar dagen bij je!
Het is zo'n lekker meisje en die foto van Remy en haar samen geweldig.Ik heb trouwens ook bericht gehad uit UMC mijn weefseltypering komt ook overeen met Andy maar ze hebben een meer geschikte donor!Fijn te weten dat er dus zonodig een reserve is!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails