Sunday, July 21, 2013

Op bezoek

Vrijdag zijn Chiel en ik, Remy en Leena gaan ophalen uit Utrecht. Remy wilde graag langs komen maar omdat Rachida moest werken, zou het voor hem de eerste keer worden om alleen met Leena in de auto zo'n eind te rijden. Beetje eng dus. En zo kwam het dat Chiel en ik naar Utrecht togen. Ook hadden we afgesproken om dan gelijk bij Andy op bezoek te gaan.

Toen we aankwamen bij het UMC, reed ik gelijk naar de hoofdingang. Dan hoefde Chiel niet zo'n eind te lopen met zijn looprek. En net toen we stopten, werden we verwelkomd door Andy en Marrie! Ze waren al naar buiten gelopen om ons op te wachten. Wat een verrassing!


Chiel, Remy en Leena stapten uit en ik parkeerde de auto in de garage. We spraken af elkaar te zien bij Huffels. Het restaurantje in de lobby van het UMC waar we al eerder hadden gezeten. We hebben heel gezellig zitten praten, Leena voorgesteld aan haar oom en tante en natuurlijk koffie gedronken met een sauzijnenbroodje. Toen we zagen dat Andy best een beetje moe werd, zijn we vertrokken. Zo'n chemokuur gaat niet in je koude kleren zitten...en dit is al de tweede... Maar voordat we vertrokken wilde Andy nog wel op de foto met Chiel. Hij vond het wel wat. Chiel met looprek en hij met een infuusrek!

Ben trouwens erg benieuwd wanneer we de uitslag krijgen van het bloedonderzoek waar alle zussen aan meededen. We hebben namelijk allemaal andere 'verwachte uitslagdagen' te horen gekregen. 4 Tot 6 weken, 2 tot 3 weken, een ruime week, kortom je kan er alle kanten mee op. Arlene heeft gebeld en volgens haar krijgen we het volgende week te horen. We wachten het maar af.


Afscheid genomen en weer met z'n allen richting Druten. En 's avonds het bbq-tje maar weer aangestoken. Het weer werkt zo lekker mee de laatste weken!

Vandaag kwamen de zussen van Chiel op bezoek. Met de trein naar Tiel en vandaar heb ik ze opgepikt met de auto. Het was super gezellig! Voor hun was het ook de eerste keer dat ze Leena zagen. Remy werd weer naar huis gebracht door Ben en Linn en na de lasagne hebben Chiel en ik, Tiny en Jacq weer afgezet op het perron. Zo'n middag gaat altijd veel te snel voorbij.

Morgen gaan we naar Simone! Leuk!
No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails