Monday, July 01, 2013

PotluckZo noemen ze dat hier als iedereen wat te eten en/of drinken meeneemt. Van te voren wordt al min of meer beslist wat ze gaan maken zodat je niet dezelfde gerechten meeneemt. Maar natuurlijk worden er op het laatste moment toch nog wijzigingen aangebracht ;-)

Zo was er voor mij besloten dat we erwtensoep en pavlova moesten maken. Silla zou een thais gerecht maken met rul gebakken gehakt wat in sla blaadjes wordt opgediend. Lydia zou een pesto pasta met kip maken en Steve zou drinken meenemen.Maar ik dacht 'misschien is het niet genoeg dus laat ik nog even wat dubble cooked melting pork maken' En zo dacht Rain 'curry crab is ook wel lekker!' en Crystal nam een blikje ganzenlever mee van haar vakantie in Parijs.Natuurlijk veel te veel eten en te veel drinken maar we hebben enorm gelachen! Het was super gezellig! De erwtensoep is in bakjes meegegeven aan iedereen en zelfs de pavlova is schoon op gegaan!


En vandaag, maandag, een vrije dag in HK omdat in 1997 HK werd terug gegeven aan 'the motherland', hebben we Jesse en Mabel nog even gezien. De regen komt nu met bakken naar beneden, de wind beukt tegen de ramen en er is weer een T3-warning afgekondigd.

Dus we zitten alweer lekker in de pyjama op de bank en voor vanavond eten we pot luck restjes. Zalig!


Hier kan je het verhaal lezen over 1 juli. De dag dat het Britse Verenigd Koninkrijk, Hong Kong terug gaf aan China. Elk jaar wordt op 1 juli een enorme demonstratie gehouden tegen het beleid van Beijing.
Klik hier

2 comments:

Arlene said...

Zie je wel toch in de genen,altijd teveel eten en alles vieren met eten!

Simone said...

Jaaahaaa daarom zijn we ook allemaal superslank :-) hahaha maar als er iets te vieren is moet er ook lekker gegeten en gedronken worden en het liefst veel te veel!!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails