Wednesday, September 21, 2005

Jimmy

Vanmiddag is onze hond Jimmy ingeslapen. Jim is 14 jaar geworden.

De laatste tijd ging het echt berg afwaarts. Hij was echt een oude opa geworden. De stoelgang ging niet meer als hij buiten was maar als hij binnen was des te beter. Doof was hij al een tijdje maar nu werd hij ook blind. Hij liep tegen elk paaltje op en als er iets veranderd was van plek in huis dan knalde hij er tegen aan.

Linn en Remy hebben Jim naar de dierenarts gebracht. Ik belde net met Linn en vroeg hoe het nu met haar ging. "Hij was al oud mam, nu loopt hij in de hondenhemel niet meer tegen paaltjes aan."

En zo is het ook. Rust maar lekker uit Jim. Je hebt het verdiend.

6 comments:

Anonymous said...

Op dit soort momenten is het vervelend dat je zo ver weg zit, maar helaas is daar niets aan te doen. Ik leef met jullie mee, want ik weet al te goed wat het betekent om afscheid van je huisdier te moeten nemen. Heel veel sterkte en groetjes, Louky

Anonymous said...

Ach lieverds, dat zal niet mee vallen, die goeie ouwe lobbes te moeten missen. Maar Linn, je hebt gelijk hij is nu in de hondehemel, lekker aan 't uit rusten, en maar hopen dat hij daar niet de deuren op de haak doet.

Simone

Anonymous said...

Linn was nog ff hier na die tijd, had haar natuurlijk ook al aan de telefoon gehad, was natuurlijk verdrietig, maar mede dankzij de woorden van Anke (zo heet ze dus, Linn, ik weet het weer) de dierenarts, die zei: het is het beste voor hem, kon ze er toch wel vrede mee hebben.
Linn, speciaal voor jou, en je broers, sterkte!! En je weet het: we zitten vlakbij!!

Anonymous said...

Lieve Ans, Chiel, Ben, Remy & Linn,

Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve, trouwe Jim.
Hij heeft 14 jaar geboft met jullie en jullie 14 jaar met hem.

Een hele dikke 'troost' knuffel

Anonymous said...

He lieverds, wat een verdrietig bericht, Jimmy hoorde zo helemaal bij jullie,alleen al door de manier waarop hij ooit bij jullie tercht is gekomen!
Jullie allemaal veel sterkte en vooral daar in Druten,want hetzal leeg zijn!
Liefs en knuffel, Arlene

Anonymous said...

Lieve allemaal,
Wat een vervelend bericht om te horen dat jullie Jimmy moest inslapen. Linn, Remy en Ben veel sterkte, maar het is voor hem wel beter.
Liefs en groetjes,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails