Wednesday, September 07, 2005

Naar de Big Budha

Vanmorgen zijn we gelijk met Chiel opgestaan om op tijd naar Lantau Island te kunnen vertrekken. Eerst nog even naar het postkantoor om een pakje te versturen naar Kayode en toen de MTR en daarna op de ferry naar de Big Budha.

Het weer werkte weer lekker mee, blauwe lucht en lekker sticky. Ik had een pilletje tegen zeeziekte ingenomen en werkte prima.

Eenmaal bij de Budha aangekomen hebben Monique en ik eerst gegeten bij het Tea Garden Restaurant aan het Path of Wisdom.

Kaartje gekocht om naar boven te mogen lopen (we lijken wel gek om daarvoor te betalen, maar goed) en na alles uitvoerig te hebben gezien mochten we met ons kaartje een gratis snack en drankje ophalen in het restaurant van het klooster.
Dat bleek een hele maaltijd te zijn, bordje bami en 2 dessertjes pp en een flesje water. Daarna bommetje vol, weer de bus in die ons naar de MTR zou brengen.

Michael Schumacher zou trots zijn op onze buschauffeur, die zich echt van de bergen af storte. Ik denk ook dat we een record hebben gezet!

Morgen naar Shenzhen. Ik ben erg benieuwd wat Monique daar van gaat vinden!

1 comment:

Anonymous said...

Hoi, wat is het leuk dit allemaal nu te zien en te lezen met Monique in de hoofdrol en allerlei dingen te herkennen!Die chauffeurs naar de BIG Budha zijn geloof ik allemaal racers want wij hadden op de terugweg ook zo'n malloot!
Nou laat nog veel meer zien van jullie avonturen, ik geniet mee!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails