Sunday, September 11, 2005

Very busy!!

Eindelijk kan ik dan even achter de computer om het laatste nieuws door te geven aan jullie. We zijn super druk geweest met van alles en nog wat.

Vrijdag zijn Monique en ik op zoek geweest naar een nail salon om onze nagels te laten doen. We wilden graag instant lange nagels dus alleen een manicure voldeed niet. Het duurde lang maar we hebben haar gevonden! Een winkeltjes van 2,5 meter lang en krap 1 meter breed. Een lieve philipino dame heeft onze nagels helemaal vertroeteld. We waren p.p. 2uur bezig en dat voor 35 euro! Prima deal, want we hebben alleen maar duurdere salons gezien.

Eind van de dag zijn we uit geweest in Lan Kwai Fung en gisteren zijn we naar de Peak geweest. We hebben de hele week op helder weer gewacht maar dat gebeurde niet. Vandaar dat we toch maar zijn geweest want je moet wel op de Peak zijn geweest als je Hong Kong bezoekt.

Zaterdagavond hebben we met Irma en Jos bij een Sushi bar gegeten en daarna wezen swingen in Wanchai. Het was super gezellig en we zijn op tijd naar huis gegaan omdat we vandaag om 11 uur zouden Dim Summen. Heel lekker! En een leuke ervaring. We hadden het ook nog nooit gedaan op zondag maar we voelen ons nu geintegreerd. De chinesen doen niet anders op zondag. Ze nemen een krantje en oma mee, en hangen uren rond de tafel.

Nu zitten we lekker thuis. Straks wat eten en vanavond voor de tv hangen. De boog kan niet altijd gespannen staan... ( en ja we zijn ook niet de jongsten meer!)
Monique zit nu op haar knieen alle kadootjes te passen en te meten in haar koffer. Ze heeft een pietsie veel ingekocht maar het moet ook nog mee!
Ach we kunnen altijd nog een koffer extra kopen (hahaha!)

1 comment:

Anonymous said...

He Monique, gewoon veel spullen in een extra tas als handbagage proppen!
Geeft geen mens om en het wordt niet gewogen!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails