Saturday, November 12, 2005

Druk

Ik ben er nog hoor!

Ik heb de afgelopen week niet veel op het weblog kunnen zetten omdat Chiel veel thuis heeft gewerkt en de week daarvoor hadden we werkbezoek. Vandaar.

Het is hier nu 2 uur 's nachts, Chiel heeft de computer nu niet nodig, dus ik kan nu eindelijk iets schrijven.

Morgen gaan we varen op de Junk. Shumin werkt bij Coca Cola en eens in de zoveel tijd kunnen de medewerkers de boot gebruiken. Heel leuk dus.
Zwemmen, bbq-en, varen en eten. Moet een gezellige dag worden, toch?!

Morgen hebben we ook een record aantal nederlanders aan boord. Pim, Hans Jurgen (vriend van Pim die op bezoek is) Paul, Jos en Irma en wij tweetjes. YEAH, we outnumbered the chinese!

Ik hoop dat het morgen mooi weer is. Volgens de weersverwachting, 27 graden maar bewolkt en hier en daar een buitje. Enne... hoe is het weer in Nederland?

4 comments:

Anonymous said...

Hoi Ansje, hatelijk hoor die vraag over het weer! Het begint hier nu echt op herfst te lijken en het is grauw,donker en miezerig weer.
Maar jij zit beter, geniet er lekker van en denk maar niet aan ons bij de kachel en met dikke winterkleren aan!
Doei Arlene

Anonymous said...

Nog even dit, heb vandaag nieuwe buren gekregen en het is een leuk gezin,Henny Brummel en Martin Stoffer, de zus van Henny was mijn grote vriendin op de openbare en Hennie heeft een vriendin Helen Geurts die kent jou en Simone.Heeft een van jullie ooit wat gehad met ene Smienk? Eddy? Het was erg leuk hier allemaal achter te komen!Het schijnt dat jij met de man van die Helen op school zat?Nou ik ben benieuwd wat ik allemaal nog meer te horen krijg!Arlene

Anonymous said...

Wat leuk om dat te lezen, Arleen;
maar Henny Brummel is wel een bekende naam en Martin Stoffer ook, volgens mij hebben ze bij Ans of bij mij in de klas gezeten. En ja Eddy Smienk vond ik erg leuk, van korfbal, maar Ans heeft iets heel kort met hem gehad( 2/3 dagen?) En Helen Geurts heb ik volgens mij mee op korfbal gezeten, ook in hetzelfde team.
Geinig hoor!!

En ja die zus van ons "overseas" is een lekker ding hoor; het is hier guur, koud (zeker volgende week)eb al heel vroeg donker.
Thermo ondergoed ligt al klaar hoor!! Nou de 'mazzel'
Simone

Anonymous said...

Deze namen zijn voor mij ook bekend. Zeker Eddy Smienk, want volgens mij was hij mijn korfbaltrainer of ik heb ook bij hem in het team gespeeld. Ik weet het niet meer precies, het is ook allemaal zo lang geleden!!!!!!!!!!!

Groetjes Monique

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails