Sunday, November 27, 2005

Winter in Hong Kong

Ik ben nog steeds met stomheid geslagen als ik de comments en het nieuws op internet lees. Niet te geloven hoe de winter van zich laat zien in NL. Ik hoop dat iedereen voorzichtig doet als ze de weg op moeten. Beter te laat aankomen dan helemaal niet!

Het was vandaag een mooie winterdag in HongKong!
Wij zijn dus maar gaan hiken vanaf de Peak. We hadden een taxi genomen naar boven want voor de tram stond een rij van honderd meter.

Flesje water gekocht en door het natuurpark naar beneden gelopen. In het begin lijkt het allemaal wel mee te vallen maar als je zo'n uurtje of wat aan het lopen bent, dan is het toch best ver!

Onderweg mooie plekjes gezien en ook nog een bezoek gebracht aan een begraafplaats. Erg indrukwekkend. We hebben ook een heel stuk naar een Camelia-bos gelopen. Heel bijzonder alhoewel het nog mooier moet zijn als alle bomen nog in bloei staan. Dat gaan we nog een keer doen. (als ik weet wanneer die dingen bloeien)

Veel sterkte en winterplezier in NL.

1 comment:

Anonymous said...

Het leek wel of wij op een andere planeet woonde hier in Rotterdam, want wij hebben geen sneeuw gezien hoor. Bij ons heeft het alleen flink gestormd en geregend. Ik heb flink moeten zwoegen vrijdagochtend op mijn fietsje naar het werk. Geen last van files gehad! Mijn moeder heeft met 2 vriendinnen vast gezeten op Hoog Katharijne. Ze konden niet naar huis. Uiteindelijk via Hilversum, Amersfoort richting Zwolle. Ze waren rond 9 uur thuis. Ze hadden vreselijke lol gehad! Dat scheelt een hoop! Geniet nog maar van dat heerlijke weer in het mooie Hong Kong.

Liefs Monique

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails