Tuesday, November 01, 2005

Ik ben er achter gekomen!

Halloween was dus op 31 oktober.

Alles was versierd. Hotels, restaurant, kroegjes en overdag liepen er al veel mensen verkleed rond. En ieder winkelcentrum had een eigen "Dracula" en/of "Zombie" rondlopen. Heel grappig om te zien, zeker als je zelf geen idee hebt hoe groots het gevierd word hier in Hong Kong.
Gisteravond kwamen Chiel en ik pas laat thuis uit Shenzhen. Bij ons in de straat stonden overal tafeltjes buiten met bakken vol enge snoepjes en kwamen er hele groepen verkleed langs.

Trouwens op 12 november begint er weer een nieuwe collega in Shenzhen. William. Hij gaat samenwerken met Justin. A.s. vrijdag komen er nog 3 sollicitanten. Een van hen gaat samenwerken met Paul. Het begint nu echt te lijken op een heus kantoor!

Hallie is er maar druk mee. Nieuwe bureau's plus computers moeten aangeschaft worden.
Chiel heeft nu ook eindelijk bij Hallie er door gedrukt dat de bureau's als eilandjes tegen elkaar aangeschoven moeten worden en niet als een treintje door het hele kantoor moeten staan.
Ze was er niet blij mee maar Chiel heeft haar verzekerd dat zij met haar bureau lekker dicht bij zijn kantoor mag zitten en toen was het goed!

Het is echt lachen als je ziet wat er gebeurd als Chiel binnen komt. Hallie gaat gelijk staan achter haar bureau en wenst hem een goedemorgen en heet hem welkom! En natuurlijk met bijbehorend knikje van het hoofd!
Kijk, zo willen we het graag zien.

4 comments:

Anonymous said...

Hey zwager,

Ron vraagt of ie z'n cv ook op mag sturen.

Simone

Anonymous said...

Ja Halloween was gister, zat pontificaal klaar met m'n prachtig uitgeholde pompoen, met vliegende heks op bezemsteel, kaarsje erin bij de voordeur, snoepjes in de trommel, wat denk je...... niemand!!! Nee leeft lekker in Leiderdorp. XXX Simone

Anonymous said...

Ah Simone wat sneu zit je daar met je snoepjes, nou hier er ook helemaal niets van gemerkt.
Maar ja onze zus viert het helemaal daar........
Arlene

Anonymous said...

Ja leen ze zit daar in the middle of witch-city (grapje hoor. Maar eerlijk gezegd nooit geweten dat dat daar dus ook zo uitbundig gevierd word. Dacht dat het toch iets typisch amerikaans was. Jemig het afgelopen jaar zijn we ook wel een beetje cultureel bijgespijkerd.

Groetjes
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails