Sunday, November 13, 2005

Junktrip gesponserd door Coca Cola!

Ja, ik weet dat het herfst wordt in NL maar het is hier ook herfst hoor! De temperatuur neemt al lekker af. Het is nu maar rond de 27 graden en de chinesen lopen al in vestjes en truien rond. Dus echt warm is het niet meer. Hihihi!

Daarom kon Shumin die werkt bij Coca Cola in Hongkong, zonder problemen de junk meekrijgen afgelopen zaterdag. De meeste chinesen vonden het te koud om op de boot te varen. Nou, dat moeten we vooral zo houden vonden we allemaal. Wij hadden een super gezellige dag.

Om 1300 uur moesten we opstappen bij Queenspier in Central, vandaar naar Aberdeen jachthaven waar we nog 2 gasten moesten oppikken. Een vriendin van Eelin en Hans een vriend van Pim. De speedboot werd daar achter de Junk gehangen zodat we ook nog konden waterskieen als daar behoefte naar was.

De junk was een plaatje. Een houten boot met enorm veel ruimte, 2 man personeel, alle softdrinks en water (van coca cola natuurlijk) gratis, speedboot, en 2 douches binnen en buiten.

Irma en ik waren zo slim om nog pilletjes tegen zeeziekte in te nemen en ik weet zeker dat ik zonder die pillen het nog geen 2 minuten had uitgehouden op de boot.

Vandaar voeren we naar Repulse Bay. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Eenmaal aangekomen werd het anker uitgegooid en konden we lekker zwemmen en van het dak afspringen wat de echte macho's natuurlijk ook deden.

Toen we allemaal uitgespeeld(!) waren gingen we naar Lamma Island om daar met z'n allen een seafood maaltijd te nuttigen. Het was heerlijk! En omdat we 4 chinese dames aan boord hadden kregen we een afwisselend menu met seafood. Helemaal Ying/Yang. Ik heb beesten gegeten die ik nog nooit heb gezien maar het was verrukkelijk.

Iedereen was al flink rozig van het varen, zwemmen en eten maar we hebben volgehouden en zijn toen we de boot terug brachten nog in de taxi gestapt naar Wanchai om daar nog wat te drinken. En toen naar bed.

Ik ben vandaag nog steeds duizelig. Voel me een beetje wiebelig. Ik ben er steeds meer van overtuigd dat ik geen zeebenen heb maar het was het helemaal waard!

2 comments:

Anonymous said...

He hallootjes,

Goed om te horen dat jullie ook nog zo wiebelig zijn van dat bootje, ik dacht dat ik de enige was, de hele dag golft het onder mijn voeten, ben helemaal een beetje duf van deze trip. Vanochtend, bijna middag heel eerlijk gezegd, werd ik zeeziek wakker. Uiteindelijk zijn we dus ook maar niet gaan lopen wat we in de planning hadden,volgende week dan maar.We hebben een heel relaxed dagje gehad. Heerlijk!!!!!

Ik had al begrepen dat jullie ook maar niet zijn gaan hotpotten? Hoe was de pizza uiteindelijk???

Goed, we spreken elkaar deze week nog wel effe!!!

Groetjes van a few floors down!!!!!

Anonymous said...

Hi Irma en Jos,

Alles goed met jullie? Hoe was jullie vakantie in Ommen?

Groetjes Monique

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails