Sunday, November 20, 2005

Posh Party

Als ik 1 ding geleerd heb hier in HongKong is het dat de mensen hier gek zijn op thema-feestjes. Chiel en ik zijn niet zo "into-the-theme-party" maar deze keer dachten wij:"Leuk, moeten we doen!"

Het plan was om met z'n allen opgedoft naar de film te gaan en daarna lekker luxe eten. Het was echt perfect.

Met 16 man zijn we naar de bioscoop gegaan. Pim en Shumin hadden meegedaan met een prijsvraag en laten ze nou winnen!!!
Met 16 man naar een prive-voorstelling in een VIP-zaaltje. Helemaal goed dus. De film die (door de meeste stemmen) getoond werd was een HongKong triade film met engelse ondertiteling. Toch wel handig als je geen cantonees spreekt of verstaat.

Heel leuk als je op een film alle plekjes ziet waar je gelopen hebt en die je nu herkent. Een triade is zoiets als de chinese mafia. Lekker agressief.

Drankje erbij, popcorn en een hotdog. Daarna de taxi in om naar het italiaanse restaurant te gaan. Echt heerlijk gegeten, wijntje erbij en heel onderhoudend gezelschap. Nou wat wil een mens nog meer?!

En morgen is Ben jarig!
22 jaar en voor zover ik weet nog steeds single. We hebben een doosje opgestuurd Ben! Een hele fijne dag en we bellen maandag hoor! En je krijgt de felicitaties en kusjes van allemaal hier in HongKong.

1 comment:

Anonymous said...

He Ans en Chiel en natuurlijk ook Ben alvast gefeliciteerd en een kaartje is onderweg!
Gelukkig dat de internet problemen weer opgelost zijn dus heb je mijn mailtje met laatste update over alle verwikkelingen wel gelezen!
Wat zien jullie er allemaal prachtig uit op die foto's chique de la truffel hoor!
Nou neem een borrel op Ben zijn verjaardag en als hij nou wat vaker naar HK komt zit er misschien een chineze schoondochter in!
Liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails