Tuesday, February 06, 2007

De kleermaker.


Bram moet even passen


Jos zijn stofjes voor zijn pak en overhemden.

De laatste tijd gaat het steeds vaker over de bruiloft van Bram en Kamilla die op 17 februari wordt gehouden. Er moet natuurlijk van alles geregeld worden. De reis naar Singapore, hotel boeken, en heel belangrijk...Wat moeten we aan?

Onze kleermaker maakt nu ook overuren. Bram laat een smoking maken, Jos heeft gisteren een pak laten aanmeten en ook ik ben vandaag naar de kleermaker geweest.

Ik wil graag een vietnamese jurk. Geen idee hoe zo'n jurk eruit ziet? Nog even geduld en dan sta ik natuurlijk op het blog!

Helaas had de kleermaker geen "vrouwen-stoffen" behalve dan de stoffen voor een conservatief mantelpakje, dus ik ben naar mijn chinese stoffenwinkeltje gegaan, prachtige zijde gekocht en daarna weer terug naar de kleermaker. Morgenavond kan ik al langs komen om te passen!

En we gaan natuurlijk een "stukje" doen zoals dat op z'n nederlands behoort. De strippers zijn al ingehuurd, het dweilorkest heeft al met ons een repetitie gehad en de bijbehorende attributen zijn al ingevlogen... Nee, Bram kan niet klagen!!

4 comments:

Anonymous said...

Leuk hoor al die voorbereidingen!
Thaise jurk ook wel bekend als "shanghai"jurk met broek er onder? Ben zeer benieuwd.

Simone

Anonymous said...

Ik ook, maar jou kennende zal het weer iets prachtigs zijn!
Die kabelbaan naar de Big Budha ziet er goed uit,scheelt weer een busrit met suicidale chauffeur!
Arlene

Anonymous said...

Oke, rit met zelfmoord commando blijft uit, maar het is wel allejezus hoog!!!!

Simone

Anonymous said...

ans volgens mij heb je er een paar mannen er bij gekregen om ze voorzien van goede kleding en bijbehorende artikelen je hebt ewr maar druk met je harem en lekker dat het bij jullie lente wordt hier is een weerswaarschuwing voor morgen afgegeven er zullen heftige sneeuwbuien komen in heel nederland
we zitten met volle verwachting te wachten hoe de kleren allemaal zitten en zeker jouw thaise jurk veel plezier samen met het passen en meten van de kledijng

jan en jantina hardenberg

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails