Friday, February 23, 2007

Geluksvarkentjes



Vandaag had Chiel een dagje vrij nadat we terug zijn gekomen uit Singapore. Eigenlijk heeft hij net als iedereen vakantie tot 1 maart, maar door wat problemen met een levering is hij gelijk aan het werk gegaan.

We zijn dus maar eens op pad gegaan voor een eettafel. De 27ste februari gaat het an gebeuren. We gaan verhuizen en we zijn knap druk met dingen regelen. Je kent dat wel, water, licht, gas en zo omzetten naar een ander adres. De internet verbinding moet ook geregeld worden, dan komt er nog bij dat onze Ida, de dame van het lease bureau, niet zo heel erg vlot is dus alles komt op het laatste moment.

Maar we liepen in Causewaybay en toen zagen we op Timesquare een heel veld met geinige biggetjes. Eigenlijk hetzelfde idee als de beschilderde koeien. Ze waren zo grappig dat ik maar wat foto's heb gemaakt. Dit aankomende jaar is het jaar van het varken!
Ennuh... we hebben nog geen tafel gevonden...


1 comment:

Anonymous said...

ohh geweldig die varkentjes!!!!
Kun je die niet in 't klein in holland gaan verkopen net als de koetjes??

En dan de bruiloft..... heb genoten van het verhaal en de foto's, wat een liefde en warmte straalt dat uit zeg. En wat een mooie mensen in prachtige kleding allemaal. Geweldig. Bedankt Bram en Kamilla dat wij hier in Nederland op deze manier mee mochten kijken op jullie "grote"dag.

X
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails