Monday, February 12, 2007

VERHUIZEN!

Nou het gaat dan eindelijk gebeuren....we gaan verhuizen naar een groter appartement! Jippie, ik kan niet wachten! Eindelijk ruimte voor alle zooi die we in de loop van de jaren hebben verzameld. En heel belangerijk, ruimte voor de kids die van de zomer weer komen!! YES!!

Na weken te hebben onderhandeld met een niet zo slimme dame van het lease-kantoor is dan toch het ja-woord gevallen. Vanmorgen vroeg heeft Chiel gelijk gebeld.
Hij kreeg de dame in kwestie aan de telefoon, vroeg hoe het ermee zat en toen begon ze weer met:" I call you back, have to ask my boss.." Toen werd Chiel boos (en je weet dat je Chiel niet gauw boos krijgt!) en vroeg gelijk "Give me your manager NOW. This is crazy. It's dragging now for weeks". Waarop Ida gelijk zei "I call you back in 5 minutes". Ineens kon er zelfs binnen 2 minuten terug gebeld worden!

Maar toen kwam het mooiste...

Wij hebben voor we hierin trokken, 2 maanden huur als borg betaald. Met het nieuwe appartement willen ze ook 2 maanden huur vooruitbetaald hebben.
Nou wou ze dat wij dus 2 maanden vooruit gingen betalen en dat wij over 1 maand onze oude borg terug gestort krijgen! Zegt Chiel:" Maybe it's better if I pay you the balance of the old and new deposit. Easier and I'm not gonna wait for a whole month to get MY money back!"
Is natuurlijk ook een punt maar Ida begreep er niets van. Toen zag ik hem voor de tweede keer boos worden op 1 dag!

"Give me your manager. You make funny rules." Nou die manager krijg je dus niet aan de telefoon en nu moeten we weer wachten op een telefoontje. Maar aan het eind van het gesprek zijn ze allebei akkoord gegaan met het huurbedrag en krijgen we de sleutel op 26 feb!

Ons adres blijft dus hetzelfde het wordt nu alleen unit B/ 7 floor.

4 comments:

Anonymous said...

Gefeliciteerd met de nieuwe woning. Geniet er lekker van.
Cor en Andree

Arlene said...

Heel fijn voor jullie, en ik ben heel benieuwd!
Ben nu thuis geveld door de griep.
Ach ja hoort er ook bij.
Zet je gauw foto op het blog?

Anonymous said...

Wat een heerlijk vooruitzicht!!!!!!
Eindelijk meer ruimte en keurig getimed voor de zomer als de kids komen!
Alvast veel succes met de verhuizing ;-))

Groetjes, Mari en Yvon

Anonymous said...

Joh te gek zeg en zo lekker dichtbij! Alleen hoe zit dan met je uitzicht? Gefeliciteerd met jullie nieuwe appartementje!

Liefs Monique

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails