Saturday, May 03, 2008

Hollandse bodem

Na een saaie saaie heel saaie vlucht zijn we dan aangekomen in Amsterdam. Het zonnetje scheen! Lekker hoor! De mevrouw van Europcar zei heel enthousiast: "U heeft een mooie week uitgezocht om NL te bezoeken! Het wordt wel 20 graden!!" En toen zei ze: "Uhmmm....waar u vandaan komt is het waarschijnlijk veel warmer he?"
Ach ja, we vertrokken met 28 graden, maar hier ben je niet gelijk doorweekt door de hitte. Echt lekker!

We kregen een mooie auto mee. Zo'n jeepachtig ding. Ben de naam vergeten. Maar in ieder geval paste de bagage en de fiets erin. Chiel's fiets hebben we aan Mari gegeven en we konden hem zo meenemen. En inderdaad alles paste erin.

Maar het weer is perfect! De zon schijnt en Druten is en blijft Druten. Ik heb dus ook een prachtige foto van Chiel die aan de koffie MET aardbeien vlaai zit op de Hoogestraat in het centrum van Druten. HET plaatje! Maar helaas ben ik mijn oplaadkabeltje voor het fototoestel vergeten...als ik volgende week weer terug ben in HK dan kunnen jullie het zien.

De nieuwe kozijnen zien er prachtig uit! Dat was eigenlijk het doel van ons korte tripje naar NL. Ziet er keurig uit! Voor het eerst zien onze ramen er beter uit dan die van de buurman, hihi.

Chiel heeft de porsche opgehaald van de garage. Ook weer helemaal in goede conditie.

Linn en Ben hadden het huis helemaal schoon gemaakt en opgeruimd. Natuurlijk zijn we aan de fietjes MET frikandel speciaal gegaan, Linn had nog ouderwetse kippesoep gemaakt volgens het recept van haar schoonmoeder, en vanavond ga ik lekker curry maken. Remy komt ook vanmiddag op bezoek! Gezellig!

Ik heb het oud papier bij de weg gezet. De wasmachine is ook weer gemaakt. En gisteravond bezoek gehad van Mari en Yvon. Ik was alleen zo moe, dat ik om 11 uur naar bed ging en me echt niet meer kan herinneren, hoe ik in mijn bed terecht ben gekomen!

Morgen gaan we naar de verjaardagen van Maurice en Laurens. Leuk. Ik hoop ook iedereen daar te zien! Gezellig. Chiel gaat alleen niet mee, want hij mag mee voetballen met het voetbalelftal van een vriend die in Zelhem woont. Hij verheugt zich er al weken op! Op zondag voetballen.... alleen hij had geen voetbalschoenen meer. Dus net gekocht en hij is er klaar voor!

1 comment:

Anonymous said...

Welkom to Holland!

Dikke kus!
Irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails