Thursday, May 29, 2008

Van alles wat

Chiel was vandaag weer thuis aan het werk. Hij was gisteravond weer geland in HK. Gezellig hoor. Zit gelukkig niet meer in m'n eentje aan de koffie.

Maar wat een K-weer was het vandaag! De hemel brak open en de straten waren weer veranderd in riviertjes. Terwijl ik stond te sporten (jazeker!) beukte de wind en de regen op het raam voor mij. Het was gewoon eng! Gisteren was het al net zo terwijl Chiel in Shenzhen geen druppel regen heeft gezien. Het was zelfs zo erg dat er geen vliegtuigen meer konden landen in HK. Hopelijk is het morgen droog en kan ik eindelijk eens naar buiten (lees shoppen).

De zus van Kamilla is gistermiddag aangekomen en ze blijft een paar dagen in HK. Zondag gaat ze weer terug naar Singapore maar nu is ze even hier. Eind juni gaat ze trouwen (en wij zijn uitgenodigd dus gelijk een ticket gekocht en we blijven daar een lang weekend! Jippie!!) en ze moest even ertussen uit. Effe geen stress. Het regelen van zo'n kleine bruiloft (600 gasten!) kost wat energie. Vanavond hebben we met z'n allen gegeten en morgen gaan we naar de markt.
Gezellig.

En over bruiloften gesproken, morgen gaat m'n nichtje trouwen. Ik hoop van harte dat het weer in NL, haar gunstig gezind is. Jammer dat we er niet bij kunnen zijn... Maar in ieder geval, van harte gefeliciteerd Marjoleine en Steven!

Morgen werkt Chiel ook lekker thuis en morgenavond gaan we met Cynthia en Michael eten. En dan is het weer weekend!

En o ja, ...ik was het bijna vergeten..., we kregen een pakketje uit NL. Oranje T-shirt, Oranje vlag, Oranje hawaii-ketting, oranje ballonnen en oranje vlaggetjes! Van Simone! Volgende week begint Euro 2008 en wij zijn er helemaal klaar voor!

2 comments:

simone said...

Da's dan wel akelig snel, als hier in Nederland iets verstuur zónder postcode doet ie er bijna net zo lang over. Vorige week vrijdag verstuurd. Was maar een grapje om in de EK "mood" te komen, :)

xx
Simone

Anonymous said...

Ja typisch Simone, hartstikke lief van haar, maar zo kunnen jullie in ieder geval in stijl het EK volgen. En wat betreft de regen, nou dat komt hier ook af en toe met bakken uit de lucht, beloven ze 27 graden en wat denk je zit je in de regen en in de kou. Kun je toch beter bij jullie zitten!!!

liefs en prettig weekend,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails