Monday, May 12, 2008

Weer terug in Hong Kong

We zijn er weer. Volgens ons een beetje te vroeg. We hadden nog wel een weekje willen blijven, maar ja. T'is niet anders. In ieder geval kan ik de foto's die ik gemaakt heb in NL weer laten zien. Ik was het kabeltje vergeten.

De vlucht op zich ging helemaal goed. Het vliegtuig zat maar voor een derde vol, dus ik heb een rijtje van 4 stoelen gearresteerd, en Chiel en ik hebben elkaar afgelost om languit te slapen! Niet gek he? De staking die door het personeel werd gevoerd, die de bagage afhandelen ging net even iets verder. Met de bagage ging het wel goed, maar bij het boarden moesten we per bus weg gebracht worden naar het vliegtuig, die natuurlijk aan de andere kant van de gate stond. Dus in de bus, en een ritje over Schiphol!

Chiel is alweer aan het werk in Shenzhen. We kwamen aan om 7.15, en na zich gedoucht te hebben mocht hij Berry om 10 uur alweer afhalen van het hotel, en samen met hem en Francois de trein in. Lekker geregeld. Vanavond laat komt hij pas thuis. Nee, Chiel is erg blij...

Verder hebben we afgelopen vrijdag nog met Remy gegeten in Utrecht en hebben we nog wat gedronken met Diana, die net 1 dag terug was uit Hong Kong. En zaterdagavond hebben we met z'n allen lekker de bbq aangestoken. Pim, Shumin en zusje, waren er ook bij. Hardstikke gezellig

3 comments:

Martijn said...

Wat fijn dat Chiel weer gelijk aan de slag kon! Een dag vrij in HK is toch ook niks, wat moet je dan in hemelsnaam doen?

P.S. Een van de mooiste blue-steels ever!

Anonymous said...

Je hebt helemaal gelijk Martijn, wat moet je nou in HK? Zou het ook echt niet weten. Gelukkig was dat probleem lekker snel opgelost!

Jammer dat jullie weer weg zijn, liefs en groetjes,

Lody

Yvon said...

Jullie waren veel te snel weer weg...Was niet alleen jullie idee, hoor;-))
Gelukkig kon Chiel direct weer aan de slag, stel je voor dat hij zich zou vervelen??!!??
Inmiddels al weer een beetje bijgekomen allebei??

Liefs, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails