Tuesday, May 20, 2008

Spierpijn!

Zo, ben net weer terug van sporten. Aan alle kanten doet het pijn, had geen idee dat ik spierpijn kon krijgen op sommige verborgen plekken van mijn lichaam, maar nu ik weer fris gedoucht achter mijn computer zit, ben ik superblij dat ik het gedaan heb.

Afgelopen zondag toen we de bergkam hadden beklommen, was ik voornamelijk moe. Geen spierpijn en zo. Maar nu..oh oh oh. Komt ook omdat ik gisteravond nog met de WII spelcomputer heb gespeeld. Ik heb getennist, gebowld, gegolfd en baseball gespeeld. Geloof me...daar krijg je spierpijn van! Het is een inter-actief spel. En als je dus niet doet wat je moet doen, dan raak je geen bal.

Ik zou eerst mee gaan eten met Cynthia en Michael, maar ik was zo moe dat ik om half acht al op bed lag. Daarna was ik wakker vanaf 11 uur. Jetlag. Klaar wakker. Dus toen maar weer de WII opgezet. En vanmorgen werd ik pas om half elf wakker. Oeps.
Nou ja. Moet kunnen toch?! Chiel zit lekker in Shenzhen. Hij blijft daar tot woensdagavond, dus niemand die er last van had.

Ik heb ook de was van Jesse beneden bij de lobby opgehaald en weer terug in zijn flatje gehangen.
Gisteren toen ik de was weg bracht naar Jesse's stam-wasserijtje, heb ik wel vreselijk gelachen. Ik kom binnen met 3 zakken was, leg uit wat de bedoeling is aan het vrouwtje en vertelde dat het voor 5A was.
Ze werden gelijk helemaal enthousiast! Oh...big gweilo...so so so big!!! Of ik zijn vrouw was...nou nee hoor....of ik zijn zus was....nee, ook niet....vriendin dan?! waarom gweilo altijd alleen?? Tja...wat zal ik daar nou eens opzeggen. Busy, velly velly busy, no time for girl!
T'is zielig maar waar. Hij moet zijn buurvrouw sturen voor de was!...ze moesten er hartelijk om lachen.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails