Thursday, May 22, 2008

Wie is waar?


foto gemaakt door Tim de Vogel

Lekker. Chiel is weer terug in Hong Kong. Hij heeft 3 dagen in Shenzhen gelogeerd. Voor hem was het een noodzaak. Dat gereis gaat hem flink z'n keel uithangen. Elke dag 4 uur reizen bovenop je werkdag van 10 uur in Shenzhen. Dan komt hij thuis en dan gaat het gewoon weer verder tot een uurtje of 12. Dus nu kon hij dat reizen skippen en heeft hij de achterstanden weer verwerkt. Voorlopig gaat hij dat elke week doen.

Maar gisternacht heeft hij eerst naar het voetbal gekeken. Iemand kon kampioen worden van iets. Het was engels en 1 daarvan was Man.United. Die won ook nog. Hij heeft vast een voorproefje genomen voor juni als Euro 2008 plaatsvindt. Dan zijn alle wedstrijden ook midden in de nacht. Volgens mij kwam hij vanmorgen pas om half zes het bed in. Er was nog een verlenging en strafschoppen maar dat trok Chiel niet meer.

Ook Jesse was weer terug in Hong Kong. Zijn werkweek is niet meer bij te houden. Volgens mij weet hij zelf niet meer waar hij 's avonds overnacht. De ziel. Dus als hij maar effe kan dan komt hij terug naar HK en dan gaan we gezellig eten met z'n allen. Gisteren zat hij toch wel effe stuk. Alles liep anders dan gedacht en een werknemer van Jesse was in de bus overvallen en zelfs nog gestoken met een mes! Jesse heeft de hele dag op het politiebureau in China gezeten omdat hij aangifte ging doen van het voorval. Maar goed Chineze politiemannen zijn toch net even anders dan de nederlandse. Kostte vooral veel tijd en moeite. Met de werknemer gaat het trouwens weer stukken beter.

Vanavond gaan we eten met Bram, Kamilla en Jesse. Morgen vertrekt Jesse naar New York wat "maar" 16 uur vliegen is en van het weekend vertrekt Bram naar NL. En Chiel en ik zijn van plan om weer ergens te gaan hiken. Dat is toch zo lekker. Gewoon ergens een berg op, genieten van het uitzicht, het weer en de schone lucht. Zaterdagavond hebben we nog een feestje van Cilla en Steve. Een pruiken-party. Ik heb dat blonde ding en Chiel's afro maar weer uit de kast gehaald, hihi. Ben benieuwd.

Vanmorgen ben ik naar de bloemenmarkt geweest in Mongkok. Omdat ik Kamilla vanavond zie, ben ik gauw naar mijn favo-bloemenwinkeltje gegaan. Ze hebben daar heerlijke luchtjes die je met bamboe-stokjes in je huiskamer kan zetten en Kamilla wilde graag nog zo'n flesje. En toen ik daar toch was heb ik mezelf maar eens een heerlijk lente-boeket cadeau gedaan.
De lucht van pioenrozen, kamille, lelies en rozen vullen nu mijn huiskamertje!
Wat wil een mens nog meer?

1 comment:

simone said...

Wat leuk, verkopen wij ook in de winkel zulke flesjes!! van Riverdale met echt allemaa lekkere luchtjes.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails