Sunday, May 25, 2008

Pruikenparty en hikingtrip
Nou ik zit hier achter mijn pctje met m'n voeten in een bakkie water, want ik ben kapot!

Gisteravond hadden we een feestje van Cilla en Steve. Een pruiken-party. Zomaar omdat we zin hadden in een feestje. Iedereen werd opgetrommeld, iedereen trok zijn pruik uit de kast en we gingen naar Yu Mei, het japanse restaurent in Admiralty.

Het was weer ouderwets lachen. Maar het was zo warm dat die pruiken aardig prikte op de huid. Dus na verloop van tijd werden de pruiken in een hoek gesmeten, en na een tijdje kwamen sommige weer naar buiten lopen met een andere pruik dan waar ze mee binnen waren gekomen. Toen nog even naar The Wanch waar een bandje speelde en we gingen keurig op tijd weer naar huis.

Vanmorgen zijn we naar Kamilla's huisje gegaan om haar op te halen voor een hiking-tripje. Ze had heerlijk ontbijt gemaakt. Fried noodles! Bram was niet thuis. Hij is gisteravond vertrokken naar NL voor een weekje. Lekker gegeten en energie opgedaan, in de taxi gestapt en naar Jardin's Lookout gereden.

Vandaar over de bergkam via Aberdeen naar Wanchai. Heel leuk om een trip te maken rondom het drukke centrum van HongKong Island. De tocht heette Wong Nai Chung Cap Trail. Een tocht die gaat langs alle bunkers van de tweede wereld oorlog.

Het was best pittig omdat de temp rond de 32 graden was, geen zon maar ontzettend broeierig. Alsof je in de sauna aan het wandelen bent! Via Bowenroad zijn we weer in Wanchai aangekomen, kofffie gedronken en dimsum gegeten en om 4 uur gingen we allemaal weer naar huis. Echt helemaal op, ben ik. Maar dat mag de pret niet drukken. a.s. Zondag gaan we weer en Kamilla gaat dan ook weer mee! Leuk!

1 comment:

Anonymous said...

Lekker bezig zus, ziet er allemaal goed uit, leuk met die pruiken en dan ook lekker wandelen. Goed man.

groetjes,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails