Wednesday, May 07, 2008

Lekker weer!


Wat een weertje zeg! Zalig!!! Ik wil de laatste dagen alleen maar buiten zijn. Lekker wandelen, beetje rond kijken in de winkeltjes hier, buiten bezig zijn in de tuin, het is echt super! Geen natte klamme lap zodra je naar buiten gaat, maar gewoon warm.

Ik ben nu alleen thuis. Chiel is naar Barneveld, Ben is aan het werk in Hilversum en Linn is net vertrokken naar Nijmegen om een college te volgen. De koffie loopt al door en intussen ben ik al flink bezig in de tuin. Het onkruid aan de achter- en zijkant is al weg. Nu alleen nog de voorkant van het huis.

Ik heb echt zin om plantjes in de bloembakken te doen maar dat is geen goed idee. De kids hebben het niet zo op tuinieren. Waste of time and money...hihi

4 comments:

simone said...

Lekker he?! Doet een mens goed die zon!!

Arlene said...

Ja he, ik geniet ook met volle teugen van mijn vakantieweek!!
Jij hebt ook echt geluk deze week!En ze zeggen dat het in elk geval tot na pinksteren zo blijft!!

Anonymous said...

Hallo Ans,

Wat leuk om nu eens te lezen over je ervaringen in Nederland. Had al zoveel gelezen en ook van Lody gehoord over haar verblijf in Hongkong, dat het net lijkt of ik nu ook jou eigenlijk een beetje ken, grappig hoor! Wil je alsnog bedanken voor het doosje groene thee, dat Lody (samen met de Chinese theekommetjes, super die combinatie) voor mij meebracht. Reuze lief! Ik hoop, dat je hier nog een paar fijne dagen hebt en voor straks: goede thuisreis!

Evelien

Anonymous said...

Hoi Ans en Chiel,

wat ben je toch een gezellige babbel, ik geniet er altijd weer van.

wat erg dat ongeluk wat je hebt gezien, ik las in de krant dat het een gezinnetje uit Helmond was.zo eng!!

we komen eind oktober naar HK, Jos staat zelf op de beurs, leuk hé.

liefs Rita

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails