Friday, April 23, 2010

Effe niets.Zo. Tim vliegt straks richting NL. Na ruim een week vertraging te hebben gehad mag hij eindelijk weer naar huis. Het was bere gezellig en we hebben veel gedaan, maar als je niet naar huis MAG, dan voelt het toch anders.

Gisteravond zijn we nog wezen bij een Peking Chinees en het was ZALIG! Kopje koffie bij X-perience en toen zijn we gaan lopen richting Causewaybay. Omdat we zo ver hadden gelopen hebben we ons verwend met een wijntje op het balkon boven op het Excelsior Hotel. Tott's! Lekker buiten en flink hoog!


Vandaag hebben we nog sushi gegeten met Tim en daarna gelopen naar de bloemenmarkt. Na afloop totaal kapot maar wel in een heerlijk geurende woonkamer, hihi. Ik heb flink wat bloemen ingeslagen.

En wij zitten nu lekker met de beentjes omhoog op de bank. We zouden eigenlijk klanten overhebben maar die hebben hun vlucht ook moeten veranderen en nu komen ze volgend weekend. Dus lekker met z'n tweetjes hangen op de bank, bakkie koffie erbij en verder helemaal niets.

FYI, Chiel heeft zich nog ingehouden de afgelopen dagen. Er is nog geen ipad in huis. Ik heb de weddenschap verloren, want ik gaf hem 2 dagen nadat Jesse en Jos er eentje hadden gescoord.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails